Recent Comments

Bozkır Ak Parti Teşkilatından Birlik ve Beraberlik Mesajı


Bozkır Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayının açıklanması ile birlikte Sitemiz aracılığıyla Bozkır Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Birlik ve Beraberlik Mesajı yayınladı. 

Bozkır Ak Parti İlçe Yönetimi tarafından yayınlanan mesaj aşağıdadır;

"Bozkır Ak Parti Teşkilatı olarak Belediye Başkan adayımız İbrahim Gün'ün Bozkırımıza adaylığının hayırlı olmasını dileriz.

Büyükşehir yasasıyla beldelerimizin ve köylerimizin de ilçemize bağlı mahalle olmasıyla birlikte tüm Bozkır'ın oy kullanacağı 30 Mart 2014 seçiminde, vatandaşlarımızın adayımız İbrahim Gün'e destek vermelerini beklemekteyiz. 

Yerel Seçimler Sonrası belediyemizin Ak Partiye geçmesiyle beraber Büyükşehir'den alacağımız destekle ilçemizde büyük bir değişime gideceğinin heycanını Bozkır Teşkilatı olarak şimdiden yaşamaktayız.

Bu hizmet yarışında insanlarımızın tatlı bir rakabetle elinden geleni yapacağına kuşku duymadığımızı belirterek, Kazananın Bozkır olması için tüm halkımızın desteğini beklemekteyiz. 

İlçe Teşkilatı olarak Adayımız İbrahim Gün ile birlikte Bozkır ve civarındaki çalışmalarımızın daha da güçleneceğine inanıyor ve güveniyoruz. Kazanan Bozkır olsun. Her şey Bozkır için.

Bozkır Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Adına İlçe Başkanı Memduh Çelmeli "

Sırıstat Haber Merkezi olarak Ak Parti Aday Adayımız İbrahim Gün'e önümüzdeki yerel seçimlerde başarılar dileriz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. ALLAHIM HAYIRLI ETSIN.GELECEK BİR BOZKIR İÇIN DURMAK YOK YOLA DEVAM.ALLAHIN İZNİYLE İBRAHİM GÜR BEYİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRECEĞİZ.

    YanıtlaSil
  2. Bu yukarıdan gelme adaylar ile zor kazanır ak parti neden Bozkır'ın içinden birini aday gosterilmedi yine yazık olacak bunu daha öncede yaşadı bozkır

    YanıtlaSil