Recent Comments

Demirasaf Mahallesi Muhtar Adayı Önder Kuzhan

Değerli Mahalle Sakinleri; Mart 2014 yerel seçimlerinde Mahallemize Muhtar adayı olarak Huzurunuza çıkmaktayım. Şimdiden Seçimlerimizin Bozkırımıza ve Mahallemize Hayırlı olmasını diler hepinizi Saygılarımla Selamlarım.

Neden aday oldum; ZAMAN DEĞİŞİM ZAMANI; Köhneleşmiş Zihniyetlerin, Basiretsiz ve Cesaretsiz Yöneticilerin artık devrini kapatma, Çağa ayak uydurarak Mahallemiz için en iyisini en güzelini yapma zamanı.
En iyisini istiyorsanız EN İYİYE OY verin,çünkü gerek Danışmanlık Mesleğim ,Çalışkanlığım, Duruşum, Yaşım,Tahsilim,gerekse hizmet için Bilgilerim ve Çevremin geniş oluşundan en iyisi olduğuma inanıyorum.

Mahallemizde BİZ YAŞIYORSAK bırakın BİZ YÖNETELİM.Dışarıya bağımlılığı ve yönlendirilmeyi kaldırıp Mahalle içerisinde Hizmeti,Huzuru ve Sükuneti sağlayalım.


Hizmet yapmak DİNANİZM ve GENÇLİK ister,Donanımlı,Dinamik,Aktif olacaksın ki Mahallenin her noktasına Hizmet götürüp, başarılı olabilesin.

Ben SEÇİM YARIŞINA değil HİZMET İÇİN adayım, tüm Birikimimi ve Tecrübemi Mahallemiz için kullanacağım ve hizmetin en üst düzeyde olması için elimden geleni yapacağım.

Diyorum ki BOŞ LAFLAR BİTTİ ARTIK şimdi HİZMET ZAMANI,artık yenilik yapma zamanı;geçmişini bilmeyen bir insan ve halk; geleceğe umutla bakamaz,

Muhtarlık hizmetinin tarihine baktığımız zaman Osmanlı devletinde mahalle muhtarları seçimle değil atama ile yapılır ve bu görevi imamlar yapardı.İlk muhtarlık 2.Mahmut dönemi olan 1829 yılında İstanbul mahallelerinde kuruldu.Şu anda Türkiye’de 53.405 Muhtar olup bunların 390’ı Kadındır.Tarihten bu güne en uzun Muhtarlık yapan ise Muğla’nın Fethiye İlçesinde yaşayan 92 yaşındaki Hasan Şeröz olup tam 66 yıl Kesikkapı Mahalle Muhtarlığı yapmıştır.Naçizane ben değerli büyüğümüz Hasan Şeröz gibi hizmetimi önce Allah’a sonra Halk’a yapmayı prensip edinmiş olup ; 2009 yılı yerel seçimlerinde Sivas’ın Zara İlçesi Şerefiye Beldesi Kayabaşı Köyü Muhtarı Menderes Yılmaz gibi - 0-sıfır- oy alan FORMALİTE ADAY olanlardan değilim.
Ömrümüz olursa sizlerin desteği ile Allah bu görevi bana verir ise Demirasaf Mahallesi Halkına en iyi hizmeti yapacağımı ve Devlet Kademesindeki bütün Kurum ve Kuruluşları Mahallemiz menfaatleri için kullanacağımı içinizden biri olarak önemle bilmenizi, İşyerim Demirasaf Mahallesi Merkez Sağlık Ocağı ve Hükümet Konağı arasında olup İşim ise Danışmanlık Hizmetleri ve Arzuhalcı’lıktır. İşim gereği vatandaşın sorunlarını dinleme ve çözme hususlarına, Kanun ve Yasalar hakkında ise bilgi sahibi olduğuma dikkat çekmenizi önemle belirtirim.

İlerleyen günlerde Projelerimden de bahsedeceğim gibi tüm Mahalle Halkından desteklerini istiyor, şimdiden Hayırlı olmasını temenni ediyorum.

[email protected]

ÖNDER KUZHAN
İRTİBAT VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN : 0542 334 8957
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.