Recent Comments

Kadir Güven; Çok değerli kamuoyu

AK Parti Bozkır Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve Ak Parti’nin adayı İbrahim Gün’ün açıklanmasından sonra, Ecz. Kadir Güven gazetemiz Bozkır Postası aracılığıyla kamuyona bir açıklama yaptı.


Uzm. Ecz. Kadir Güven kamuoyuna yaptığı açıklamasında: “Mensubu bulunduğum Adalet ve Kalkınma Partisi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili aday belirleme sürecini 81 vilayette ve birçok ilçede kısa süre önce tamamlamıştır.
Öncelikle, bu büyük sorumluluk ve görevden KAÇMAYARAK, yüreğini ortaya koyup aday adayı olan çok değerli dava arkadaşlarıma, çıktığım bu hizmet yarışında bana destek olan, olmayan, dua eden küçüğümden büyüğüme her bir hemşerime çok değerli ilçe yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ayriyeten içeride ve dışarıdaki tüm dostlarıma teşekkürü bir borç biliyor, şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Bozkırlılar, her bir düşüncesine, fikrine, konumuna, durumuna sonsuz saygı duyduğum değerli hemşerilerim;
Gerek ülkemiz ve özellikle ilçemiz adına çok önemli iken, daha da önemli hale gelen bir yerel seçimin arifesindeyiz. Şunu unutmayalım ki; beklentilerimiz her ne olursa olsun, her kim olursa olsun, hiçbir şey, bulunduğu konumu hak etmeyen güzel ve tarihi ilçem, Bozkırımdan, Bozkırlımdan ve geleceğinden daha önemli olamaz.

Bu durumu partili kardeşlerim ve büyüklerim kadar, sonsuz saygı duyduğum, birlikte yaşadığımız farklı görüşlerdeki hemşerilerime de özellikle ve önemle hatırlatmak isterim.

Yeni yerel yönetimler yasası ile birlikte hizmetin ilimiz Konya’dan geleceğini, muhtemel bir Ak partili Konya Büyükşehir Belediyemizin yanında olacak. Ak Partili bir Bozkır Belediyesini en azından az önce belirttiğim hususlar noktasında kazandırmamız gerektiğini altını çizerek belirtmek isterim.

Biliyoruz ki; konuşacak söylenecek, çok şey var. Ama zaman sağduyulu ve aklı selim davranma zamanıdır. Bu vesile ile bu seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyor, Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatıma ve adayımız sayın İbrahim Gün’e ülkem, ilçem ve partim adına başarılar diliyorum.” 

Saygılarımla

Uzm. Ecz. Kadir GÜVEN

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.