Recent Comments

Ak Parti Bozkır Adayı İbrahim Gün

AK Parti’nin Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün’ün olduğunu siyasi kulislerden sızan bilgilere göre, Bozkır Postası gazetesi olarak ilk biz ulaştık. Böylece Bozkır Postası Gazetesi gerçek gazetecilik kimliğini defalarca gösterdiği gibi en önemli ve kritik bir konuda bir kez daha göstermiş oluyor.

Aylardır Bozkır gündeminden hiç düşmeyen ve her kesimin merak ettiği AK Parti’nin Bozkır Belediye Başkan adayının kim olacağını Bozkır Postası Gazetesi olarak siyasi kulislerden sızan bilgilere ulaştık.
Şimdiye kadar bazı isimler üzerinde Bozkır’da yapılan spekülasyonlar son mu buluyor? Yapılan spekülasyonlarda ise Konya İl Yönetiminin İbrahim Gün’ü istediği konuşuluyordu.

Konya ilçe adaylarının resmi açıklaması ise AK Parti tarafından 21 Ocak 2014 tarihinde öğle saatlerinde açıklanacağı da öğrenildi. 

İbrahim Gün 2004 yılı mahalli seçimlerinde Bozkır İl Genel Meclisi Üyesi olmuştu. İbrahim Gün aslen Bozkır’a bağlı Hacılar Köyünden olup Konya’da ikamet ediyor. 

Bizler ise, Bozkır Postası Gazetesi olarak kulislerden aldığımız bilgiler ışığında AK Parti’nin Bozkır adayı İbrahim Gün’e hayırlı olsun demek düşüyor.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

8 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Bu senede Mhp Kazanacak Bence Kadir Güven Seçilmeli

    YanıtlaSil
  2. Hayal kırıklığı21 Ocak 2014 22:43

    Bozkırlı artık konyalıların kendisine biçtiği gömleği giymekten usanmıştır.İkameti bile bozkırda olmayan bir şahsın ne ölçüde başarılı olacağı düşündürücü olmakla birlikte anlaşılan yine mustafa uyarla devam edilecek.

    YanıtlaSil
  3. Konya teşkilatı mustafa uyar'a desteğini açılamış görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Bu nasıl bir yönetim hicmi kamuoyu yoklamasi yapmadınız konya istedi diye bu adamı aday gosterdiniz neden itiraz etmediniz Bozkır'ın içinden birisini gostermeliydiniz yazık oldu bu seçimde akparti kaybedecek

    YanıtlaSil
  5. Akp bozkiri bir kez daha kaybetmistir,essek adam olur akp bozkir adam olmaz,yazik oldu .mustafa uyarla devam

    YanıtlaSil
  6. Akp bozkiri bir kez daha kaybetti,mustafa uyar acik ara goturecek bu sefer bozkirli atama belediye baskan adayini secmez de oy da vermez

    YanıtlaSil
  7. FERHATLAR'LI23 Ocak 2014 14:24

    Sayın İbrahim Gün bey, birincisi, hacılar köyündendir, dışardan birisi demeniz en basitinden kabalıktır, ikincisi, Bozkır İmam Hatip Lisesi mezunudur, yıllarca Bozkırda mürekkep yalayan, her sokağında ayak izi olan, maneviyatı güçlü bir şahsiyettir, üçüncüsü, 5 yıl Meram meclis üyeliği yapmış daha sonra da son 5 yıldır Bozkırdan il genel meclis üyeli yapmaktadır, Bozkırlı olmasının yanında, Bozkırın sorunlarını bilen, bunun için Konya il genel meclisinde sorunların çözümü için çalışan birisidir, deneyimli bir siyasetçi ve en önemlisi Konya büyükşehir ve merkez ilçeleriyle iletişimi güçlü bir kişiliktir, seçilmesi halinde başta Bozkır ilçe merkezi ve köylerinin büyük bir değişim yaşayacağı bir dönem olacaktır, kısacası kel olmaktan şikayet edip, tedavi istemeyenlere de söyleyecek sözümüz var da, dillendirecek dilimiz yoktur.

    YanıtlaSil
  8. kim demiş bozkırın dışından diye.bozkırın içinden dedikleriniz bozkırla ilgili beş satır yazamazken ibrahim bey beş sayfa yazar

    YanıtlaSil