Recent Comments

Uyar: “Halkımızın teveccühüyle seçimi tekrar alacağız”

2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde açık ara ile MHP’den Bozkır Belediye Başkanlığını kazanan Mustafa Uyar; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de MHP’den tekrar Bozkır Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamıştı. Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, 21 Ocak 2014 günü AK Parti’nin Bozkır Belediye Başkan adayını açıklamasından sonra halk tarafından kendisine olan teveccühün daha da arttığını söyledi. 

 Gazetemiz Bozkır Postasını bugün öğle saatlerinde ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz’la yaklaşık olarak bir saat görüş alışverişinde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, gazetemize yaptığı açıklamasında: “Göreve geldiğim günden bugüne kadar Bozkır’a yaptığımız hizmetler ortadadır. Ben hiçbir zaman Belediye Başkanı oldum havasına kapılmadım. Kapılmamda. Makam odamın kapısı bana geçmişte oy veren ve vermeyen tüm hemşerilerime açık olmuştur. Kanunlar çerçevesinde halkıma ne gibi yardımcı olunacaksa oldum. Bozkır, köy ve kasabalarımda yaşayan her vatandaşımızın derdini dinledim. Elimden geldiğince ayırım yapmadan yardımcı oldum. Bunu sevgili hemşerilerim iyi bilirler” ifadeleriyle konuşmalarına başladı.
Seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen başkan Uyar, AK Parti’nin Bozkır adayı açıklandıktan sonra kendisine her kesimden yoğun ilgi ve teveccühle karşılaştığını da belirtti. 
Başkan Mustafa Uyar, halkın kendisine olan teveccühlerini şu sözlerle aktardı: “Mustafa Uyar içimizden birisidir. Ölümüzde, dirimizde, iyi günümüzde, kötü günümüzde bizleri sadece seçimden seçime hatırlamayan Mustafa Uyar’dır. Bozkır’ın ve bölgenin sorunlarını birebir bilen ve içinde yaşayan Başkanımız Mustafa Uyar’dır. Bozkır’a zor şartlar altında çok hizmetler yapmıştır. Halende yapmaya devam ediyordur” diyerek sevgi ve teveccühleriyle karşılaşıyoruz dedi. 

MHP Bozkır Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Uyar konuşmalarını sürdürürken: “Allah’a şükürler olsun çalışmalarımız çok iyi gidiyor, halkımızla her zaman olduğu gibi sürekli beraberiz. İnşallah Bozkır, köy ve kasabalarda yaşayan halkımızın teveccühüyle belediyeyi tekrar alacağız ve Bozkır’a şimdiye kadar saymakla bitiremeyeceğimiz önemli hizmetlerimizin yanına, yapılmayan ve yapılamaz denilen hizmetleri de önümüzdeki beş yıl içerisinde şimdiki olduğu gibi hayata geçireceğiz. Bozkır’a yaptığımız hizmetlerimizi seçimden sonra köylerimizle birlikte daha fazlasını yapacağız. Bozkır ve köylerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Bozkır ve köylerinin sorunlarını dışarıda yaşayıp da Bozkır’a aday olanlar bilmez. Benim sevgili hemşerilerim her şeyin en iyisine layıktır. Biz Bozkır’ı ve Bozkırlıyı çok seviyoruz. Bu memleket bizimdir. Mustafa Uyar seçimi kazansa da, kaybetse de Bozkır’da yaşayacaktır. Birileri gibi seçimi kazansa da, kaybetse de Bozkır’da yaşamayacaktır. Uzaktan kumanda ile Belediye hizmetleri yürütülmez” diye konuştu.


Başkan Mustafa Uyar sözlerini şöyle tamamladı: “Ben katıldığım her ortamda, her toplulukta sıcak ve samimi havayı görüyorum. Mustafa Uyar’ın arkasında sadece MHP’liler değil, Bozkır halkı ve diğer partililerde var. AK Partili kardeşlerim de var. Halkımız ben şu partiliyim, bu partiliyim diyor. Ama özellikle yerel seçimlerde halkımızın çoğunluğu oyum Mustafa Uyar’a diyor. Bana bu sevgi ve teveccühlerini gösteren tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde, 2009 yerel seçimlerinde olduğu gibi tekrar seçimi alacağımıza inancımız tamdır” diyen Başkan Mustafa Uyar, gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.