Recent Comments

Ak Parti Hadim Ve Bozkır Belediye Başkan Adayları Durmadan Çalışıyor


AK Parti Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu ve Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, İlçe Teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçe merkezi, belde ve köylerde yaptıkları ziyaretler ile programlarla 30 Mart için destek istiyorlar.

AK Partili belediye başkan adaylarının seçim saha çalışmaları, durmaksızın devam ediyor…

Hadim’de ev ziyaretleri…
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Hadim Belediye Başkanı ve Yeni Dönem AK Parti Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu ve İlçe Başkanı Saffet Duran, ilçede ev ziyareti yaparak 30 Mart için destek istedi.

Bugüne kadar Hadim’e yaptıklarını anlatan, AK Parti İktidarı’nın ülke genelindeki önemli proje ve düzenlemeleri hakkında sohbet eden Ahmet Hadimioğlu, yeni dönemde de AK Parti’nin yüksek oy oranı ile belediyeyi alacağına inandıklarını söyledi.

Bozkır’da esnaf ziyaretleri…
AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün de ilçe teşkilat mensupları ile birlikte belde belde, köy köy gezerek destek istiyor.
Bozkır Armutlu Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen İbrahim Gün, 30 Mart’ta Bozkır’ın AK Parti Belediyeciliği ile tanışacağını söyledi.

Kaynak:http://www.hakimiyet.com/ilceler/ak-parti-hadim-ve-bozkir-belediye-baskan-adaylari-durmadan-calisiyor-h330734.html
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.