Recent Comments

Bozkır ve Güneysınır Oda Başkanları Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.


Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız ve Güney Sınır Ziraat Odası Başkanı Mustafa Akman komşu ilçemiz Hadim'de  Ziraat Odası başkanlığı görevine yeni seçilen Adem Arslanhan'ı ziyaret ettiler.

Hadim Ziraat Odası başkanlığı görevini yürütmekte iken Hadim Belediye Başkanlığına aday olmasından dolayı Başkan Murat Yaman Hadim Ziraat Odası Başkanlığı görevini bırakmıştı. Yaman'ın görevi bırakmasından sonra yönetim kurulu üyesi Adem Arslanhan oda başkanı olarak göreve başladı.

Ziraat Odası Başkanı Arslanhan hayırlı olsun ziyaretine gelen yöre Ziraat Odası Başkan ve personellerine teşekkürlerini iletti ve Hadim ilçesinde bir dizi tanıtım gezisi ygerçekleştirdiler.

Taşkent  Ziraat Odasının da Hadim Ziraat Odasına bağlı bir bir birim olmasından dolayı Hadim'deki ziyaretler sonrası Arslanhan misafirlerini Taşkent Ziraat Odasındaki makamında da ağırladı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız yeni göreve başlayan Hadim Ziraat Odası Başkanı Adem Arslanhan'a görevinde başarılar dileyerek, daha önceki başkanımızda olduğu gibi başkanımız Arslanhan ile de Kurumlar düzeyinde ikili ilişkilerimiz daha da artarak devam edecektir dedi.

Sırıstat Haber Merkezi olarak göreve yeni başlayan Oda başkanımıza görevinde başarılar dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğraflar için tıklayınız!!!



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.