Recent Comments

Hastanemizde ilkler Yaşanmaya Devam Ediyor


Bozkır Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başlaması ile birlikte yeni hizmetlere de teker teker kavuşmaya başladı.

Hastanemize Kit Karşılığı Hormon Hizmet Alım İhalesi yapılarak hastanemiz laboratuarı daha da aktif hale getirildi. Yapılan alım sonucu halkımıza hizmet veren hastanemiz ve Laboratuar Servisi’nin bir eksiği daha giderilmiş oldu.

Hastanemizin dahili ve cerrahi branşları tarafından hastalardan istenen hormon tetkileri için alınan kanlar haftada iki gün Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilerek burada baktırılmakta ve sonuçlar bir hafta sonra çıkmaktaydı.

Hastanemizde hizmet veren Dahiliye, Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, KBB ve Acil Servisi ve poliklinikleri tarafından istenen tetkikler Hormon cihazının hastanemize kurulması ile birlikte Laboratuar servisimizde günlük bakılarak hastalara daha iyi hizmet verilmeye başlandı.
Hastanemiz başhekimi Uzm.Dr. Özkan YAVUZ ekibiyle birlikte halkımıza hizmet için göreve geldiklerini ve hizmetlerinin artarak devam edeceğini dile getirirken, bu hizmetin de Bozkır halkına hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.