Recent Comments

Konya Bozkırlılar Derneğinden MHP Adayı Hakkı Altuntaş’a destek


MHP Meram belediye başkan adayı Hakkı Altuntaş ve MHP Meram ilçe teşkilatı yöneticileri Bozkırlılar derneğini ziyaret etti.

MHP Meram belediye başkan adayı Hakkı Altuntaş ve MHP Meram ilçe teşkilatı yöneticileri Bozkırlılar derneğini ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Hakkı Altuntaş, mevcut yörenin insanı olarak kendilerinden aldıkları desteğin büyük oldugunu ifade etti.

Bölge Çatdere ,Sorgun,Karacaardıç,Soğucak,Harmanpınar,Dere, Bozkır merkez dernek başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette Bozkır ve çevresinin, yani torosların insanın taşıdıgı kimlikle, özünden ayrılmadan milli ve manevi değerlere bağlı olarak hareket ettığı vurgulandı.

Bozkır ve çervresi dernekleri fedarasyon başkanı Burhan Yılmaz Mhp Meram adayı Hakkı Altuntaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.Başkan Burhan Yılmaz ülke ve vatanın bütünlüğü içinher zaman yanınızdayız Allah yolunuzu açık etsin temennisiyle başarılar diledi.Dernek Başaknı Burhan Yılmaz Mhp Meram adayı Hakkı Altuntaş’a bölgeye ait kitap ve dergi hediye ettı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.