Recent Comments

Mustafa Uyar'a Destek Sözü

18 Şubat 2014 Tarihinde Belediye Meclis Üyelerinin listeleri açıklandıktan sonra, AK Parti Hamzalar Belde Teşkilatı aynı gün akşam MHP’nin Bozkır seçim karargahına toplu halde geldiklerinin haberi gazetemiz Bozkır Postasına hemen ulaştı.

 18 Şubat 2014 Tarihinde Belediye Meclis Üyelerinin listeleri açıklandıktan sonra, AK Parti Hamzalar Belde Teşkilatı aynı gün akşam MHP’nin Bozkır seçim karargahına toplu halde geldiklerinin haberi gazetemiz Bozkır Postasına hemen ulaştı.

AK Parti Hamzalar Belde Teşkilatı’nın MHP’nin seçim karargahına geldiklerinde, MHP Bozkır İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kunduracı, hoş geldiniz konuşması yaptı. AK Parti Hamzalar Belde Teşkilatı’da, önümüzdeki yerel seçimlerde, MHP’nin Bozkır Belediye Başkan adayı Mustafa Uyar’a tam destek vereceklerini söylediler.

MHP seçim karargahında bu gelişen olaylarla sevinç yaşandığı görüldü. MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kunduracı ile MHP Bozkır Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Uyar’da: “Bizim hiç kimseyle sorunumuz yok” diyerek kapılarının herkese açık olduğunu belirttiler.







AK Parti’nin Belediye Meclis Üyeleri açıklandıktan hemen sonra, AK Partili Hisarlık, Dereiçi Belediye Başkanları’da Mustafa Şahin’e destek vermek için MHP’nin seçim karargahının yanında bir araya geldikleri görüldü.

Dere Belediye Başkanı Mustafa Şahin’e destek vermek için gelen kasaba belediye başkanları da MHP’nin seçim karargahının yanında kulis yaptıkları gözlerden kaçmadı.

Daha sonra AK Partili Dere Belediye Başkanı Mustafa Şahin’in ise ziyaret amaçlı MHP’nin seçim karargahına geldiği görüldü. MHP’liler Dere Belediye Başkanı Mustafa Şahin’i sevgi gösterisiyle karşıladıkları görüldü. Dere Belediye Başkanı Mustafa Şahin’de gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: “MHP’nin seçim karargahına ziyaret amaçlı geldim. Önümüzdeki günlerde bizlerde arkadaşlarımızla birlikte gereken neyse birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Ben AK Parti Belediye Başkanı olarak, AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliğine müracaat ettim. Müracaat etmemin sebebi ise 30’a yakın köy muhtarları ve Belediye Başkanı olan arkadaşlarım istemişlerdi. Ve Meclis Üyesi olmam için imza bile vermişlerdi. Bende bu imzaları ve dosyayı partinin yetkili organlarına iletmiştim. İmza verenler: “Başkan sen üç dönemdir Belediye Başkanısın tecrüben var. Ankara’da ve Konya’da yapılacak işlem ve işleri Bozkır adına daha iyi takip eder ve hizmet yaparsın demişlerdi. Ama maalesef AK Parti’nin listesinde olmadığımız gibi açıklanan liste de zaten Bozkır’da deprem etkisi yaptı” dedi.


Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.