Recent Comments

Soylu: Türkiye'de bir yıkım ekibi var


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Türkiye'de bir yıkım ekibi var. Bu milletin başına tezgah getirmeye çalışıyorlar. Milletin iradesini yıkamadılar. Biz bunların oyununu 30 Mart'ta sizlerin oylarıyla bozacağız" dedi

Soylu, Bozkır ilçesinde AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Soylu, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin İstikrar, güven ve huzurundan korkanların kirli ittifaklar içerisinde olduklarını dile getiren Soylu, "Geçmişte Menderes'e, Özal'a yapılmak istenen kumpas, bugün hükümetimize, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak isteniyor. Çünkü 30 Mart sonrasından korkuyorlar. Osmanlı, Selçuklu da dahil Cumhuriyet tarihinde ilk defa cumhurbaşkanını bu halk seçecek. Milli iradeden çekiniyorlar. Sizlerin oylarınızdan korkuyorlar" diye konuştu.


"Türkiye'de bir yıkım ekibi var. Bu milletin başına tezgah getirmeye çalışıyorlar. Milletin iradesini yıkamadılar. Biz bunların oyununu 30 Mart'ta sizlerin oylarıyla bozacağız" diyen Soylu, seçimlerde bir tarih yazılacağını ifade etti.


Belediye başkan adayı İbrahim Gün;’’Bozkır’ı kazanmak için kapı kapı dolaşacağız. Önce hemşerilerimizin gönlüne girmeye çalışıyoruz. Daha sonra AK belediyeciliği anlatarak ne olduğunu söylüyoruz. Buradaki heyecan olduğu müddetçe AK belediyeciliği Bozkır’la buluşturacağız’’dedi


Seçim bürosu açılışına, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Seydişehir ilçe başkanı Kemalettin Atalay, partililer ve coşkulu bir halk katıldı.


Haberin Videosu (1 Saatlik) ; (Not Video Yayın Aşamasında 1 Saate Kadar yayınlanır)

Fotoğrafların Slayt Gösterisi videosu;



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Er kisinin sozu istir lafina bakilmaz once net bir dille konusmalilar ve kanitlarla tabii.

    YanıtlaSil