Recent Comments

Ak Parti Bozkır Teşkilatı Tüm Köy ve Kasabaları Ziyaret etti


Ak Parti Bozkır Teşkilatı Seçim programlarına Başkan adayı İbrahim Gün'ün adaylığının açıklandığı günden itibaren yoğun bir tempoyla start vermişti.

Başkan Adayı İbrahim Gün, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Bozkır teşkilatı yöneticileri tarafından yürütülen çalışmalar SKM sorumluluğunda gündüz, akşam  ve hafta sonu gözetilmeksizin sürdürüldü.

Ak Parti Bozkır Teşkilatı kısa bir sürede Bozkırımıza bağlı tüm köylerimizi ve kasabalarımızı ziyaret etti. Edindiğimiz bilgilere göre Ak Parti Bozkır Teşkilatı 30 Mart 2014 tarihine kadar'da ziyaret edilen tüm köy ve kasabaları tekrardan ziyaret edecek.

Belediye Başkan adayı İbrahim Gün sitemize şu açıklamalarda bulundu;
"Aday adaylığım süreci sonrası adaylığımın kesinleşmesinden sonra İlçe Teşkilatımız ile yoğun bir tempoya girdik ve İlçemizin tüm Belde ve köylerini ziyaret ettik, İnsanlarla hasbıhal ettik ve isteklerini dinledik.

Almamız gereken notları aldık, Allah'a çok şükür gittiğimiz her yerde halkımızın yüksek teveccühü ile karşılandık ve karşılanmaya devam ediyoruz. İnşallah bu sevgi ve ilginin karşılığını halkımıza 30 Mart sonrası görev ve hizmet bilinci ile yerin getireceğiz.


Her gittiğimiz yerde söylemiş olduğumuz gibi, Siz varsanız tamamız, siz yoksanız bir eksiğimiz. Bozkır'ın yarınları için 30 Mart'ta oylarınıza talibiz" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Ak Parti Bozkır Teşkilatının tüm gezilerinden ekranlara yansıyan Fotoğraf görüntüleri Albüm Albüm izlemek için tıklayınız!!!


Ak Parti Bozkır Teşkilatının tüm gezilerinden ekranlara yansıyan Videolarını izlemek için tıklayınız!!!







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.