Recent Comments

BOZKIR AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK



Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile birlikte Bozkır ve köylerini ziyaret etti .

Bozkır’a bağlı Sarıoğlan, Kızılçakır, Armutlu, Taşbaşı, Yelbeyi ve Hisarlık köylerini ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde Ak Partiye destek isteyen Başkan Uğur İbrahim Altay, 30 Mart seçiminin önemine dikkat çekti

Bozkır’ın Ak Partili Belediyeciliğe kavuşması için tüm teşkilat mensuplarını 30 Mart’a kadar kapı kapı dolaşmasını ve Ak Partili belediyeciliği anlatmasını isteyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “ Bozkır benim memleketim. Memleketimdeki hemşehrilerimin bu çoşkusu ve heyecanı beni mutlu etti. Bozkır ilçemiz özlediği belediyeciğe kavuşmak için gün sayıyor. Bozkır Belediye Başkan Adayımız İbrahim Gün kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz. Yeni Büyükşehir yasası ile Bozkır Büyükşehir Belediyemizden hizmet alacak. Ak Partili Belediyecilik ile Bozkır’ın yaşam kalitesi artacak” dedi.

Daha fazla hizmet için doğru adresin Ak Parti olduğunu belirten Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, “Yeni Büyükşehir Yasası çıkmadan önce kasabalar, küçük beldeler kendi şartlarıyla sizlere hizmet sunmaya çalışıyorlardı. Fakat imkanların yetersizliğinden dolayı yeterince hizmet sunamıyorlar, birçok hizmeti de yerine getiremiyorlardı. Yeni Büyükşehir Yasası ile daha çok hizmet alacaksınız, daha çok şehirleşeceksiniz. İmkanlarınız artacak, Konya belediyeleri tecrübelerini belde ve köylerimize taşıyacak. Ak Parti olarak sizlere hizmet için yola çıktık. Bugüne kadar ülkenin imkanları nispetinde hizmet etmeye çalıştık. Sizde gördünüz ki hizmetler eskiye göre çok daha fazla arttı. İnşallah bu hizmetlerimiz daha çok artacak, sizlere hizmet daha çok gelecek. 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün’e, Ak Partiye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, Bozkır’a hizmet etmek için hemşehrilerinden destek beklediğini ifade ederek, “Ak Parti Konya Milletvekilimiz Hüseyin Üzülmez ve Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ziyaretlerinden ve gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Selçuklu Belediyesi

Gezinin Tüm Fotoğrafları;
Hisarlık Yelbeği  Taşbaşı   Armutlu  Kızılçakır  Sarıoğlan

Gezinin Videoları;





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Dunya menfaat olmus buyuksehir yasasi olmadan once neredeydi bozkirlilik !!!

    YanıtlaSil