Recent Comments

YENİ GENEL SEKERETER DARILMAZ’DAN HASANEMİZE ZİYARET


Geçtiğimiz Şubat ayında Beyhekim Devlet Hastanesi Yöneticiliği yapmaktayken Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Gökhan Darılmaz bu hafta salı sabahı Bozkır İlçe Devlet Hastanesi’ne ekibi ile ziyarette bulundular.

Sabahın ilk ışıklarında Bozkır ilçesine çıkartma yapan Genel Sekreter Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa PARLAYICI hastane idari kadrosu Başhekim Uzm.Dr. Özkan YAVUZ, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman BÜYÜKYAVUZ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nermin DEMİRAY, uzman hekimlerimiz Op.Dr. Derya KILIÇSAKARYA, Uzm. Dr. E. Umut SAKARYA ve diğer sağlık personelleri ile kahvaltıda istişarelerde bulunarak hastane ve personel sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Hastanemiz personelleri ile kahvaltı yaparak sıkıntıları, proje ve önerileri yerinde dinleyen Darılmaz sık sık hastane ziyaretleri yapacağını ve sorunları yerinde tespit etme çabasında olacağını söyledi. Darılmaz' ın sağlık çalışanları ile yaptığı tanışma sohbeti oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Hastanenin fiziki yapısını çok beğenen Op. Dr. Gökhan Darılmaz, eksiklerin ve ihtiyaçların da bir an önce giderilmesi için gerekenin yapılacağını kaydetti. Sıkıntıları yerinde not aldıran DARILMAZ İncelemelerin yanı sıra yatarak tedavi gören hastaları, polikliniklerde görev yapan hekim ve personelleri de ziyaret etti.

Yapılan güzel çalışmalardan, gelinen güzel noktalardan ve verilen güzel hizmetlerden dolayı hastane idaresini ve personellerini kutlayan Darılmaz ve ekibi Bozkır'dan memnun olarak ayrıldı.

Genel Cerrahi Uzmanı olan Gökhan Darılmaz 1993 yılından bu yana Konya’da 1993 - 1996 Hadim Devlet Hastanesi Başhekimliği, 1997 - 2000 18 No’ lu Sağlık Ocağı Sorumlu Tabibi, 2006 - 2009 Hadim Devlet Hastanesi Başhekimliği, 2009 - 2012 Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi, 2012 - 2014 Beyhekim Devlet Hastanesi Yöneticiliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştu.

Kendisine bizde görevlerinde başarılar dileriz.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.