Recent Comments

Bozkır'da Esnaf İstişare Toplantısı Yapıldı


Konya İli Bozkır İlçesinin kalkınması için ilçenin tüm paydaşlarının ortaklaşa yürütmüş olduğu istişare toplantılarının ilk bölümü Bozkır Esnafları ile gerçekleştirildi.

Bozkır Belediyesi Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Bozkır Belediyesi, Zabıta Birimi ve Bozkır Trafik Şube ileriki günlerde ilçe içinde uygulanması planlanan uygulamaları anlattı.

Kurumların yeni yapacakları düzenlemeler ve genel Esnaf sorunları üzerinde görüş ve önerilerini belirten katılımcı Esnafların istek ve önerileri dinlendi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen istişare toplantısının yapılmasından memnuniyetlerini belirten esnaflar, ilçede yapılacak uygulamaların bu gibi etkinliklerle esnaflarında fikir beyanına açık olmasından memnun olduklarını ve bu tür çalışmaların ileriki günlerde de devam etmesi temennilerini ilettiler.

İlçe Esnaflarının soru ve önerilerinin masaya yatırıldığı istişare toplantısına, Bozkır Kaymakamlığı, Bozkır Belediyesi, İlçe Trafik Şube Amirliği, İlçe Zabıta Amirleri, Esnaf Odası ve Şoförler Odasından yetkililer katıldı.


Bir sonraki İstişare toplantısı ilçenin Tarım potansiyeline yönelik olarak gerçekleştirilecek. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Haberin Videosu;

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.