Recent Comments

Bozkırlı Vekil’den Doğanhisar belediyesine ziyaret


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Bozkırlı hemşehrimiz Mustafa Kalaycı, 30 Mart Yerel seçimlerinde MHP'den Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


MHP Konya Milletvekili Bozkırlı hemşehrimiz Mustafa Kalaycı, MHP’den Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Koç’u makamında ziyaret ettiğini ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduğunu söyledi.
Milletvekili Kalaycı, telefonda gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamasında; MHP’den Belediye Başkanı seçilen Sayın Abdullah Koç’a hayırlı olsun. Allah utandırmasın dileklerimizi iletmek için Doğanhisar ilçemizi ziyaret ettik dedi.
Kalaycı konuşmasında: “Başkanımızın Halka Hizmet Hakka Hizmettir bilinci ile görev yapacağından, MHP’nin üretken belediyeciliğini Doğanhisar’da uygulayacağından şüphemiz yoktur. Abdullah Koç Başkan’ın geçmiş dönemdeki Başköy Belediye Başkanlığı tecrübesini şimdide Doğanhisar için kullanacağını” belirten Mustafa Kalaycı, Kendilerine Üç hilalli bayrağı Doğanhisar belediyesine diktiği için teşekkür etti.

Kalaycı; Bizlerde Ankara’dan tüm konularda desteğimizi vereceğiz. Önemli olan Halkımızın memnuniyetidir dedi. Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sayın vekilimizin desteği bizim çalışma azmimizi artıracaktır. Kendilerine yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim dedi.
Vekil Kalaycı ziyaretten sonra Belediye Başkanı Abdullah Koç, Belediye Meclis üyeleri, MHP Doğanhisar İlçe Başkanı Salim Güleç ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu Koçaş Mahallesinde yapılan yağmur duasına da katıldıklarını belirtti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.