Recent Comments

Öğrencilerden anlamlı ziyaret


Bozkır Atatürk Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Bozkır Adliyesini ziyaret etti. Öğrencilerin ziyaretleri sırasında, öğretmen ve öğrencilere gerekli katkıları sağlayan başta savcımıza ve adliye personeline teşekkür ettiler.

Bozkır Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerini ortaöğretime yönlendirmek ve meslekleri tanıtmak amacıyla 15.05.2014 tarihinde Bozkır Adliyesine Türkçe öğretmeni İlyas Kaçar ve Fen ve Teknoloji öğretmeni Hayati Şenel ile birlikte 12 öğrencinin katılımı ile bir ziyaret gerçekleştirildi.

Amaç öğrencilerimize Fen Liseleri, Anadolu Liseleri ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Öğretmen Liselerinin yanında bir hukukçu olmak için hangi okulları bitirmek gerekiyor sorusuna cevap bulmak için Bozkır Atatürk Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Bozkır Adliyesi ziyaret edildi.


Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin ziyaretleri sırasında öğretmen ve öğrencilerimize gerekli katkıları sağlayan savcımıza ve adliye personeline teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında İlk önce Cumhuriyet Başsavcılığı kalemi ziyaret edildi. Zabıt katibi kalemin işleyişi hakkında burada çalışan personeller tarafından bilgiler verildi. 

Daha sonra Cumhuriyet Savcısı Abdullah Güney odasında ziyaret edildi. Cumhuriyet Savcısı Abdullah Güney’den “Cumhuriyet Savcısının görevleri, Cumhuriyet Başsavcılığının işleyişi” konusunda bilgi alındı. 

Öğrenciler “hakimlik ve savcılık mesleği” hakkında merak ettikleri soruları sorarak gerekli cevapları aldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Akabinde Bozkır Asliye Ceza Mahkemesinin duruşması öğrencilere izlettirildi. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.