Recent Comments

Sosyal Bilgiler Dersi İçin Öğrenciler Hayatın içine indi


Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı Hacılar mahallesinin İlkokul öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersi İçin hayatın içindeki kurumların işleyişini öğrenmek için ilçe merkezindeki kurumları ziyaret etti.

Okul öğretmenleri Özlem Eruyar ve Kübra Uluırmak ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Hacılar İlkokulu 4.a sınıfı öğrencileri, ziyaret ettikleri her kurumda tüm birimlerde de inceleme yaparak her birimin görev alanları ile ilgili bilgiler aldılar ve merak ettikleri soruları kurum ve birim amirlerine sordular.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, Sağlık Grup Başkanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bozkır Halk Kütüphanesini gezen minik öğrenciler ziyaretlerinde kendileri gibi Hacılar ilkokulunu bitirerek Bozkır Belediye başkanı olan İbrahim Gün’ü de makamında ziyaret ettiler.

Başkan İbrahim Gün’e Belediye başkanlığı görevine nasıl geldiniz? sorusunu soran minik öğrenciye, Başkan Gün; “Bende siz gibi Hacılar İlkokulunu bitirdim, bizim öğrencilik yıllarımızda şartlar sizinkinden zordu. Ancak çalışarak gayret göstererek başarılı oldum, sizlerinde çok çalışıp çok daha iyi mevki ve makamlara gelmenizi arzuluyorum” dedi.

Ziyaretler sonrası ilçe merkezinde kısa bir tanıtım gezisi de gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenler daha sonra ilçeden ayrıldılar.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Haberin Videosu;


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.