Recent Comments

Bozkır’da yaz kuran kursu öğrencileri kahvaltıda buluştu

İlçemiz Bozkır'da Ulu Cami yaz kuran kursu öğrencileri sabah kahvaltısında cami avlusunda buluştular.

Bozkır ilçe merkezinde bulunan Ulu cami imamı Adem Asan ve cami müezzini Hasan Ceran yaz Kuran kursuna başlayan öğrencilerine sabah kahvaltısı verdi.

Ulu cami avlusunda düzenlenen kahvaltı programına ilçe müftüsü Veli Çömçe, belediye başkanı İbrahim Gün, Ak Parti ilçe başkanı Memduh Çelmeli, Diyanet Sen ilçe temsilcisi Hüseyin Doğan katıldı.

Kahvaltı sonrası yemek duası yapan kuran kursu öğrencilerinden sonra ilçe müftüsü Veli Çömçe ‘Bu kurslarda öğrendiklerinizi inşallah hayatınıza uygularsınız ve ileriki hayatınızda öğrendiğiniz bilgiler sizlere rehber olur. Eğitim gördüğümüz kurslarımızın kıymetini bilelim’ dedi.

Bozkır belediye başkanı İbrahim Gün ‘Böylesi güzel bir kahvaltıyı düzenleyen hocalarımızı öncelikle tebrik ediyorum. Siz öğrencilerimiz geleceğimizin teminatısınız kendinizi iyi geliştirin, yaz kurslarımızda eğitim veren hocalarımızdan daha iyi istifade edin ki, ileri ki hayatınızda maneviyatı en güzel olarak ulaşmanın yolu yaz kurslarımızdır. Cıvıl cıvıl bir kahvaltı oldu gönlümüzde doydu’ sözleri ile düzenlenen kahvaltı programına olan memnuniyetini belirtti.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.