Recent Comments

ÜÇPINARLI MİNİKLERİN YIL SONU MUTLULUĞU


Bozkır Halk Eğitim Merkezi 3 Haziran Salı akşamı anasınıfı öğrencilerinin gösterilerine ev sahipliği yaptı.

Üçpınar İlkokulu Anasınıfı’nın hazırlamış olduğu programa Bozkır Kaymakamı Mustafa DEMİR’de katıldı. Açılışını kaymakam Mustafa DEMİR,Halk Eğitim Müdürü ve Üçpınar İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni’nin yaptığı sergide,çocukların yıl boyunca hazırladığı etkinlikleri de gösterime sunuldu.

Sergi geziminden sonra, anasınıfı öğrencileri hazırladıkları dans gösterilerini ve piyesleri sundular. Slâytlar ve videolarla renklendirilen gecenin sonunda öğrenciler keplerini giyip antlarını içtikten sonra konfeti yağmuru altında mezuniyetlerini kutladılar. Anasınıfı Öğretmeni Sacide TURGUT velilerin anasınıfını gereksiz masraf olarak düşündüklerini ve bu nedenle çocuklarını anasınıfına göndermek istemediklerini belirtti.



Anasınıfına gelen öğrencilerin; sosyalleştiklerini, özgüven kazandıklarını, temel bilgileri ( renkler, sayılar, şekiller…) öğrendiklerini, kas gelişimini desteklediği ve okul kurallarını öğrendiği için İlkokulda daha başarılı olduklarını belirten Sacide TURGUT, bu tarz gösteriler ve sergilerin velileri bilinçlendirmek, çocuklara özgüven desteği sağlamak açısından önemli vurguladı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için tıklayınız!!!




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.