Recent Comments

Mehmet Ilgın Hoca, Sınıfını boyadı ve akıllı projeksiyon sistemine kavuşturdu.


Soğucak ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan hocamız Mehmet Ilgın önceki senelerde olduğu gibi bu eğitim öğretim sezonuna da uyguladığı teknik ve farkın dalık oluşturan faaliyetleri ile güzel bir başlangıç yaptı.


Bozkır esnaflarımızdan Boya ve malzeme temini konusunda  Kadir Uyar, Uyar Ticaret'ten  ve Düfa Boya Türkiye'den boya desteği sağlayan  hocamız sınıfını kendi girişimleri ile öğrencileri için boya ve badanasını yaparak daha da güzelleştirdi.

Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerinin gelişimine katkısı olması için hocamız sınıfına ücretini kendi maaşından karşıladığı akıllı projeksiyon sistemini kurdu. Öğrenciler derslerini bu tahtada işleyerek ilçemizde çoğu okulda olmayan Fatih projesine hocamızın imkanları ile ayak uydurmuş olacaklar.

Sırıstat Haber Merkezi olarak böylesi güzel bir çalışmanın mimarı hocamızı tebrik ederken, hocamızın yürüttüğü çalışmalara destek veren firmalarımıza da teşekkürü bir borç biliriz.

Değişim ilk başta kişinin kendisinde sonra çevresinde başlarmış, Mehmet hocamız ilk önce sınıfını değiştirmiş inşallah bu güzel çalışma örnek teşkil eder ve Soğucak okulumuzu da kapsayarak tüm okullarımıza yayılır. Esnaflarımızın yardımları da ilçemizin geleceğine yatırımdır, çünkü çocuklarımız geleceğin teminatlarıdır.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. eline sağlık hocam, Allah sen ve senin gibilerden Razı olsun. (h)

    YanıtlaSil