Recent Comments

Bozkır Tarım Kredi Kooperatifi ile Müjdeli Haber


Bozkır Tarım Kredi Kooperatifi'nin Ahırlı Tarım Kredi Kooperatifi'ne bağlanacağı haberi üzerine harekete geçen Sosyal Medyadaki tepkiler ve telefon görüşmeleri sonrası bağlanma ile ilgili yapılan uygulamaların görüşülmesi için tekrardan çalışmalar başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Bozkır Tarım Kredi Kooperatifçilin Ahırlı Tarım Kredi Kooperatife bağlanması haberini okuyan Sosyal medyadaki hemşerilerimizin tepkileri, telefonla yapılan görüşmeler ve Tarım Kredi Kooperatifleri Fon Yönetimi Daire Başkanlığında görevli hemşerimiz hemşehrimiz Müjgan Sandal Demir'in eşi Erol Demir'in iki ilçenin nüfus ve tarım potansiyellerini Tarım Kredi Kooperatifi Konya Müdürü ile görüşmesi sonucu tekrar düzenleme çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Müdürlüğünde iki ilçe hakkında bilgiler veren hemşerimiz Müjgan Sandal Demir'in eşi Erol Demir abimizin görüşmeleri sonrası tekrar girişimler başladı, inşallah ilerleyen günlerde tekrar müjdeli haberleri sitemiz üzerinden vereceğiz.

Genel Müdürlüğün almış olduğu kararların genel programlar kapsamında olduğunu ve Bozkır ile Ahırlı ilçelerine bağlı Tarım Kredi Kooperatiflerinin ikisininde zarar ettiği. Genel uygulama olarak en az zarar eden işletmeye diğer işletmenin bağlandığı belirtildi. Ancak Nüfus ve tarımsal çiftçi potansiyelleri düşünüldükten sonra tekrardan değerleme çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.


İlçemiz Bozkır Tarım Kredi Kooperatifinin kapatılması çalışmasının çiftçilerin Bozkır Tarım Kredi Kooperatifini tercih etmemesinden dolayı kooperatifin zarar etmesiyle gerçekleşmiş. Çiftçilerimizin piyasaya göre daha uygun şartlarda tarımsal ve Hayvansal ürünleri tercih etmemeleri düşündürücü. Bu işletmenin ilçemizde devam etmesi için çiftçilerimizin bu işletmeye sahip çıkmaları gerekmektedir.


Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır'ın gündemini gerekli mercilere ileterek çözümünü bulunmasına yardımcı olan başta hemşerimiz Müjgan Sandal Demir'in eşi Erol Demir abimize, Sosyal medyadaki paylaşımlarımızla çığ gibi büyüyen tepkinin sonucu çözüme ulaşılmasını sağlayan vatandaşlarımıza ve ilgili mevkileri telefonlarla arayarak çözüm bulunmasını talep eden tüm Bozkırlılarımıza teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünün çalışmaları sonrası Bozkır Tarım Kredi Kooperatifi mevcudiyetine kavuşur.


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Merhabalar,Bozkırdan bütün kurumlarımız birer birek elimizden alınıyor.bozkır küçültülmeye çalışıyor.Eniyisi Taşkent il olsun Bozkır Taşkente bağlansın.Bozkır Mahalle olsun.

    YanıtlaSil