Recent Comments

Bozkır Ak Gençlikte taze kan


​Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Değirmi görevini Durmuş Ali Yalçın'a devretti. Ak Parti İlçe Teşkilatında yapılan kongreye yoğun katılımın olduğu da görüldü.

Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterildiği söylenen Durmuş Ali Yalçın, Ak Parti ilçe teşkilatında gerçekleşen seçimde Bozkır Ak Parti Gençlik Kolları başkanı oldu.

Ak Parti Gençlik Kollarının 4. Olağan kongresine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı ile yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı görüldü.

Gençlik Kolları İl Başkanı Selman Özboyacı'nın yaptığı yoklamadan sonra konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı Bozkır ilçe başkanı Memduh Çelmeli yaptı. Çelmeli yaptığı konuşmasında: "Bozkır Gençlik Kollarının 4. Olağan kongresinin hayırlı olmasını dilerim. Şu ana kadar Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Hasan Ali Değirmi kardeşimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Şu anda da nöbetini devredeceği Durmuş Ali Yalçın kardeşimize de görevinin hayırlı olmasını dilerken, ilçe başkanı olarak gençlik kollarımıza maddi ve manevi her türlü desteği hep verdik vermeye de devam edeceğimize dair burada huzurunuzda söz veriyorum. Bu kongrenin Bozkırımıza, Konyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Selman Özboyacı'da günün anlam ve önemini belirten konuşmasına şöyle devam etti: "Biz Ak Gençler olarak davamız için gecemizi gündüzümüze katmamız lazım. 24 saat bu davamız için çalışmalıyız. Hatta 24 saatimize 25. Saatimizi katmalıyız. Bu dava aşkımızı yaptığımız planlı ve projeli çalışmalarımızla göstermeliyiz. Ak Parti buralar kadar kolaylıklarla gelmedi. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Davamızı hep anlatmalıyız" diyen Başkan Özboyacı uzun uzun konuşmalarını anlatırken, rahmetli muhterem Erbakan Hocamızdan da örnekler vermesinden dolayı kongreye katılanlara duygulu anlar yaşattı.
Daha sonra yeni seçilen Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın'a ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Özboyacı, il olarak kendilerine düşen görev neyse yanlarında olacağını belirtti. Daha önce Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Hasan Ali Değirmi'ye de partilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
Gençlik kolları Başkanlığına seçilen Durmuş Ali Yalçın'da yaptığı teşekkür konuşmasında bu mutlu, heyecan dolu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.