Recent Comments

Bozkır İlçe Müftüsünden Ziyaret


​Bozkır İlçe Müftüsü Veli Çöçe'nin yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrılmasının ardından Bozkır İlçe Müftülüğüne atanan Seyit Böğet, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ikindi namazından sonra gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulundu.


Gazetemizi ziyaret eden Müftü Böğet'in beraberinde, Ulu Camii İmamı Adem Asan ile Müezzin Kayyım Hasan Ceran bulunuyordu. Gazetemizi ziyaret eden ilçe Müftüsünü Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı. O anda gazetemizde

Ak Parti Bozkır Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt bulunuyordu. 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz; İlçemize yeni atanan Müftü Seyit Böğet'e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, ilçemize ve gazetemize hoş geldiniz diyerek gazetemize yaptığı ziyaretinden dolayı da ayrıca teşekkür etti. İlçemize 1,5 yıl gibi kısa bir zamanda çok amaçlı beş katlı bir Müftülük Sitesini kazandıran ve hemen ardından yaş haddinden dolayı emekli olan Veli Çömçe hocamız gibi sizlerde inşallah Bozkır'a ona benzer eserler bırakırsınız arkanızda dedi. Müftü Seyit Böğet'te, inşallah hep birlikte Bozkır için çalışmalıyız şeklinde konuşmalar yaptı.

İlçe Müftüsü Seyit Böğet,1973 yılında Çumra Alemdar Köyünde doğmuş, evli ve 4 çocuk babası olduğunu, 6 yıl Afyon İhsaniye ilçesinde ilçe Müftüsü olarak görev yaptıktan sonra Bozkır İlçe Müftülüğüne atandığını söyledi. Gazetemizi ziyaret eden İlçe Müftüsü Seyit Böğet, geçtiğimiz Cuma günü göreve başlayacağını da belirtirke, gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.

Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi olarak ilçemize yeni atanan İlçe Müftüsü Seyit Böğet'e yeni görev yerinin hayırlı, uğurlu olmasını ve üstün başarı dileklerimizi sunarken, Bozkır'a da hayırlı hizmetler yapmasını bekleriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.