Recent Comments

“Kilitleri bir bir kırıp yeniden açacağız”


​Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu, AKP iktidarı tarafından kapılarına kilit vurulan beldeler ile köylerin haklarının tekrar verileceğini söyledi. Koyuncu, Beldeler ile köylerin kapılarına vurulan kilitlerin, MHP iktidarında bir bir kırıp yeniden halkın hizmetine açacaklarını belirtirken, hem göçü durduracaklarını, hem de Bozkır ekonomisini yeniden canlandıracaklarına vurgu yaptı.

MHP Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu geçtiğimiz hafta gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Koyuncu ziyaretinde, kapanan belde belediyelerini tekrar açacaklarını ve mahalleye dönüştürülen köyleri de tekrar köye dönüştüreceklerini söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu, gazetemize yaptığı açıklamalarında: "AKP iktidarı bazı Büyükşehirlerde ve ilçelerde yerel seçimleri kaybedeceğini bildiği için bu batak şehir
yasası olan Büyükşehir Yasasını getirmiştir. Ama biz MHP iktidarı döneminde söz veriyoruz. Bu yapılan haksız uygulamaya son vereceğiz. Partimizin seçim beyannamesinde de bu projemiz yer almaktadır. Hepimizin bildiği gibi AKP iktidarı Bozkır'a bağlı 10 beldemizi kapatarak kapılarına kilit vurmuşlardır. Köylerimizi deseniz köy olmaktan çıkarttılar ve mahalleye çevirdiler. Mahalle diye sadece merkez ilçenin içerisinde bulunan yerlere mahalle denir. Bunlar bizim tarihimizle oynadılar. Allah aşkına Bozkır'a 50-60 kilometre uzaklıkta bulunan yerleşim yerlerinden mahalle olur mu? Ama bu AKP oy uğruna mahalle yaptı. Bunun hesabını nasıl verecekler. Halkımız neyin ne olduğunu anlamadı. Köylerimizi bazı vergilerden beş yıl muaf tuttular. Ama tutulan beş yıl muaflığın ardından oradaki yaşayan vatandaşlarımız bu Büyükşehir Yasasından dolayı kan ağlayacaklardır. Onun için tüm hemşehrilerimize diyorum ki, gelin bir olalım.




7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AKP'ye bunun cevabını tokat gibi verelim. Oylar MHP'ye kapanan belde ve köyler aynı eski haline gelsin" şeklinde konuştu.
Başkan Koyuncu sözlerine devam ederken: "Türkiye genelinde Büyükşehir sınırları içerisinde kalan ve Bozkır'a bağlı olan 10 beldemizde kapanan belediyeler arasında AKP zihniyeti yüzünden yerini aldı. Türkiye genelinde diğer kapanan beldeler gibi Bozkır'a bağlı beldelerimizde kapatılmayı hak etmeyen belediyelerimizdi. Bu Büyükşehir Yasası AKP zihniyetinin de içine sinmediği halde kırsal yerlerden gelen oylarla, hem Büyükşehir Belediye Başkanlığını, hem de ilçe Belediye Başkanlığını kazanma uğruna yaptılar. Madem kendilerine bu kadar güveniyorlardı da neden o kapattıkları köylerimizden beş yıl bazı vergileri muaf tuttular.
Saygıdeğer Bozkırlı hemşehrilerim; Biz MHP olarak sürekli verdiğimiz sözü yineliyor ve burada basın huzurunda da MHP olarak sözlerimizi tekrarlıyor ve diyorum ki; Bozkır'a bağlı beldelerin kapılarına ne kadar kilit vurdularsa o kilitleri bir bir kırıp yeniden açacağız. Mahalle yaptıkları hem kasabalarımızı, hemde köylerimizin haklarını tekrar eskisi gibi geri vereceğiz. O beldelerde ve köylerde yaşayan gençlerimize ve halkımıza tekrar beldelerinde, köylerinde yaşamanın ne kadar güzel olduğunu yeniden göstereceğiz. MHP iktidarında Bozkır'a, beldelerine ve köylerine kuracağımız iş istihdamlarıyla hiç bir ayrım yapmadan gençlerimizi işe alacağız, iş ve aş sahibi yapacağız. Bizim iktidarımızda bir tane gencimiz dahi boşta kalmayacaktır. Bu yerleşim yerlerimizde göçü durduracak tek parti MHP'dir" diyen Koyuncu, 7 Haziran 2015 seçimlerinde önümüze konacak sandıklarda AKP'ye gereken ders hep birlikte verilmelidir derken, tekrar Oylar MHP'ye, kapanan beldeler ve köylerin hakları geriye gelsin dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.