Recent Comments

Bozkır Cuma Pazarında Pazarcı Sofrasına Misafir Olduk


Bozkır Cuma Pazarımız adete bereket pazarıdır, Hayır dualarla açılan pazarımızda çevre ilçelerden ve Bozkırımızın köy ve kasabalarından gelen pazarcılarının yanı sıra köylerden gelen hemşehrilerimiz organik ürünlerle satış yapılmaktadır.

Cuma Bereket Pazarımızda satış yapmak için gelen pazarcılarımız ve köylülerimiz erken saatlerde ilçemize geldiği için kahvaltılarını pazarda kurdukları sofralarla gidermektedirler.

Devamlı olarak düzenlediğimiz Bozkır Cuma Pazarı çekimleri sırasında Allah razı olsun Pazarcılarımız bizleri sofralarına davet etti. Ne demişler Namerdin kral sofrasına konuk olacağına, Fakirin fukaranın emekçinin azığına ortak olmak daha hayırlıdır dedik bir lokma bizde tattık.

Sofralarını bizlere açan Pazarcılarımıza ve yaptığımız mahalle gezilerinde bizleri her zaman ağırlayan misafirperver Bozkırlı hemşehrilerimize teşekkür ederiz Allah razı ürünleri ve kazançları bereketli olsun.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Bozkır Cuma Pazarı Görüntüleri;



Bozkır Cuma Pazarı 15.05.2015 Görünümlerihttp://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkır #YeşilBozkır #Konya #ComeSeeKonya #Konyalı #fotoğraf #Foto #Travel
Posted by Yakup Çetin on 15 Mayıs 2015 Cuma

Bozkır Cuma Pazarı Pazarcı Kahvaltısı  Fotoğrafları;
















Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.