Recent Comments

KONGRE SONRASI




KONGRE SONRASI 
             
                AK Parti’nin olağan kongresi 12 Eylülde Yapıldı. Kongre sonrası üzerine vazife olmadığı halde Türk Medyasında önemli sayılan yorumcular ve köşe yazarları Tv. lerde güya halkı aydınlatma adına başladılar yorumlarına hatta bazıları yorumdan öte kin kusuyor. Bu saygın gösterilmeye çalışılan köşe yazarlarının bir kısmında zaten görüş, analiz vs. hiçbir şey yok kendilerince bir çizgileri var o çizgiden dışarı çıkmazlar veya çıkamazlar. Bu guruptaki yorumcu ve yazarların her ne pahasına olursa olsun devleti idare edenleri birbirine düşürmek ortalığı karıştırmak, bunların başka bir amacı ve gayesi yoktur. Amaçları bu olmasaydı Sn. Cumhurbaşkanı ve Başbakanı kapıştırmaya çalışırlar mı? Veya muhalefet liderlerini kapıştırmaya çalışırlar mı? Kısacası bakıldığı zaman bahsedilen gurup güya gazetecilik yapıyorlar. Vatanını seven ve büyümesini isteyen kişi Devlet idarecilerinin anlaşarak çalışmasını mı ister yoksa kavga etmelerini mi?
         Bu yazar ve yorumcular, bile bile kasden devlet idarecilerini aşağılamakta ve halkın gözünde itibar kabı sağlamak amacından başka bu memleket için hiçbir gayretleri yoktur. Siyasetle uğraşan kişilerin liderler veya bir partininin kadroları arasına çengel atmak, birbirine düşürmek her nekadar ahlaki olmamakla birlikte biraz su götür tarzdan eylemlerdir. Ancak kasden ve bilinçli olarak AK Parti’ye saray partisi, Saraya kaçak gibi yaftalamaların hiç iyi niyetle bağdaşır bir tarafı yoktur.
         Ak Patiyi vesayet altında, veya biat partisi olarak lansa etmek bu kavramları bilmemek veya kasıtlı olarak aşağılamak gayesinden başka bir yorumu ve izahı olamaz. Sanki biat kötü bir sistem veya uygulama. Biat lidere bağlılık olmakla beraber istişare mekanizması devamlı çalışan bir uygulamadır. İnananlar için bundan gocunacak bir durumun olmadığı defalarca izah edilmesine rağmen, bu partinin biat kültürüne bağlı denmesinin asıl amacının biride  İslam’ a hakarettir.
         Ey zavallı güruh isteseniz de istemeseniz de “Allah Nurunu tamamlayacak”. Ak partiyi eleştireceğiz derken daha da dibe battığınızı görün artık. Bu milletin kutsalları ile alay etmeyin.  

17.09.2015                                                                                                                                                      Abdullah PEHLİVAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.