Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesinin yeni PDC kadroları belirlendi.


​Bozkır Devlet Hastanesinin yeni PDC(Personel Dağılım Cetveli) kadroları belirlendi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu taşra teşkilatı Personel Dağılım Cetveli Kamu Hastane Birliklerine bağlı kurumlarda görev yapacak sağlık personelinin doluluk oranını ve personel ihtiyacının belirlenmesinde yol göstermektedir.Ayrıca atama,nakil ve tayin işlemlerinde personel hareketlerinde önemlidir.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Bozkır Devlet hastanesinin 50 yatak tescili ve hizmet sınıfının C grubuna yükseltilmesinin ardından yeni PDC kadroları da belirlendi.

Böylece Bozkır Devlet Hastanesinin mevcut PDC kadrolarına eklenen ve mevcut sayılarda artış yapılan ataması sınav yoluyla yapılan yardımcı sağlık personelleri ile tabip, diş tabibi ve uzman hekimlerimizin hastanede görev yapmasının yolu açılmış oldu.

Bozkır Devlet Hastanesi mevcut kadrolarında çalışan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Numan VAROL, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer ARDIÇ, Dahiliye Uzmanı Dr. Ali TUR, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Abdullah  CELEP, Diş Tabibi Fatma ALTUNBAY ve Diş Tabibi Fatma DEMİRAY ,kadroları ile hizmet verirken, PDC kadromuza eklenen diğer  tabip. diş tabibi ve uzman hekimlerinin atama yoluyla hBozkır Devlet Hastanesi kadrolarında görev yapmasının  yolu açılmış oldu.

Bozkır Devlet Hastanesinin aşağıda sayılan PDC kadrolarında bulunan tabip,diş tabibi ve uzman hekim kadrolarına belirli dönemlerde yapılan açıktan atama ve Devlet Hizmet Yükümlülüğü kuralarında yer verilmesi durumunda bu branşlar hastanemizde görev yapabilecekler.


AİLE HEKİMLİĞİ 2
ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON 1
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI 1
ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ 1
GENEL CERRAHİ 1
GÖZ HASTALIKLARI 1
İÇ HASTALIKLARI 2
KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM 1
KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI 1
ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ 1
TIBBİ BİYOKİMYA 1
ÜROLOJİ 1
TABİB 8
DİŞ TABİBİ 3
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.