Recent Comments

Bozkır'da Mekke'nin fethi kutlandı


​Mekke'nin fethinin 1385'üncü yıldönümü nedeniyle Konya'nın Bozkır ilçesinde gece düzenlendi.

Bozkır İlçe  Müftülüğü  ve Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin ortaklaşa düzenlemiş oldukları program dolayısıyla İlahiyatçı Seyit Ali Koçak hocanın sunumuyla "Mekke'nin Fethinden Gönüllerin Fethine" konulu etkinlik çok sayıda vatandaşın katlımı ile gerçekleştirildi. 

Bozkır Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen "Mekke'nin Fethinden Gönüllerin Fethine" programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı, Protokol Konuşmaları sonrası İlahiyatçı Seyit Ali Koçak Mekke'nin fethi konusunda sohbetini gerçekleştirdi. 



​Etkinlik boyunca katılımcılar Grup Şems'nin ilahi ve ezgilerini dinledi, Etkinlik sonrasında Grup Şems Semazen Gösteri düzenledi, Mekke'nin fethinin 1385'üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen program İlçe Vaizi Ahmet Dinç hocanın duası sonrası sonlandırıldı. 

Protokol Konuşmalarını gerçekleştiren Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet ve Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) Başkanı Mehmet Görür "Her ay Bozkır İlçe Müftülüğü ile Bozkır ilçesinde faliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının ortaklaşa yürttükleri programlar çerçevesinde bu ay Mekkenin Fethi Programının gerçekleştirildiğini belirttiler. Ortaklaşa yürütülen programlar çerçevesinde her ay başka bir etkinliğin ilçede gerçekleştirileceğini" belirttiler. 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.