Recent Comments

Bozkır'da 52.Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

​İlçe Halk Kütüphanemizde hafta dolayısıyla İlköğretim, Lise ve Yetişkin kategorilerinde en çok kitap okuyanlar İlçe Kaymakamımız Mustafa DEMİR tarafından ödüllendirildi.


İlköğretim öğrencileri dalında Cumhuriyet Ortaokulundan Şeyma DURSUN,Lise öğrencileri dalında Anadolu Lisesinden Büşra KOYUNCU ve yetişkin dalında Musa GİTMEZ ödüllerini İlçe Kaymakamımız Mustaf DEMİR'den almışlardır.

Kütüphane Haftası münasebetiyle İlçe Kaymakamı Mustafa DEMİR yaptığı açıklamada;Kitap okumanın önemine vurgu yaparak hepimiz dijital çağın,televizyonların esiri olduk,gençlere seslenerek bizler bir şeyler yapmak istiyorsak,bir şeyler üretmek istiyorsak bunun okumaktan geçtiğini söyledi.

İlçe Halk Kütüphanesi müdürü Murat AKMAN'da yaptığı açıklamada,2010 yılından itibaren ilçe halk kütüphanemize ilginin artmakta olduğunu,üye sayımızın 1837 olduğu,2015 yılında ise 3115 kitap okunduğunu söyledi.


İlçe Halk Kütüphanesi müdürü Murat AKMAN ayrıca;İlçe Halk Kütüphanemizde hafta boyunca Kitap Sergisi ve Bozkır ilçemize ait eski resimlerin yer aldığı bir sergi düzenleneceğini halkımızında bu etkinliklere davetli olduğunu söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.