Recent Comments

Temiz bir Bozkır için El Ele Projesi Bozkır’da uygulanıyor.


Bozkır'da Lise öğrencileri "Temiz bir Bozkır için el ele projesi" için Çarşamba Çayının kaynağı Aygırdibi mesire alanında temizlik yaptılar.

Haberin Tüm fotoğrafları!
Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri; bireysel olarak yaşadıkları bölgeden başlayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunmak, doğanın korunması konusunda duyarlılıkları arttırmak ve sürekliliği olan bir bilinç kazandırmak için bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek  "Temiz Bir Bozkır İçin El Ele Projesi" kapsamında Çarşamba Çayı'nın kaynağı, Bozkır ilçesinin piknik ve mesire yerlerinden biri olan Aygırdibi'n de ki çöpleri temizlediler.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü İbrahim Yavuzer "Bu yıl birbirinden farklı ve etkili projelerle halkımızda sağlık ve temizlik konularda bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz hayata geçirdiğimiz projeleri uygulayarak hm öğreniyor hem de alanda yapılan etkinliklerle halkımıza örnek olmuş oluyor.

Bu projede Lojistik desteklerini bizlerden esirgemeyen Bozkır Belediyemize teşekkür ederim" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İbrahim YAVUZER başta olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizi başarılı projelerinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.