Recent Comments

TEŞEKKÜRLER ...

TEŞEKKÜRLER DOSTLAAAAR



Sevgili dostlar, haftalardır hayalini kurduğumuz bir proğramı, Allaha şükür her zaman olduğu gibi ben deniz Bozkır'ın sesi Ahmet özkan'ın sunumuyla,

Konya Bozkır Dere kasabası derneğimizin öncülüğünde Bozkırımızın Dere'mizin medarı iftiharlarından birisi olan TMSF daire başkanı sayın Abdullah Güzeldülger ile şiir tadında bir söyleşi konferansını, Tüm dostlarımızın ve Bozkırın çeşitli köylerinden ve özellikle Dere köyümüzden hemşehrilerimizin muhteşem katılımıyla Allahın izniyle alnımızın akıyla gerçekleştirdik.Proğramımızda Emekli emniyet müd. Bozkır dernek ve belediye eski başkanı sn Lokman Ciğerci, Bozkır dernek eski başk. Şair sn Hacı Himmet Güzel, Emekli Albay sn Kerim Açık, emekli Assubay sn Serdar Kenter, Bozkırdan dünyaya Avukat olmak adlı kitabın yazarı sn Av. Mehmet Gün, Onur konuklarımız arasındaydılar.


Ayrıca Bozkır çevresi köyleri derneğimizin Başkanı Sn Av. Mustafa Göksu tam kadro yönetimiyle beraber aramızdaydılar. Bozkırlılar vakfımızın başkanı sn. Kamil Bilgin abimiz tam kadro mütevelli heyetiyle beraber yanımızdaydılar. Bozkırın bütün köylerinden dernek başkanlarımız ve çeşitli Bozkırlılar, ve Radyocu ve sunucu Aslan Mustafa, Büyük Asarlıklı sunucu Hasan Arlı kardeşimizde misafirlerimiz arasındaydılar.Tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.


Proğram her zamanki gibi Allah kelamı ile başladı sn Ramazan Erçınar hocamızın okuduğu Kur'anı Kerim tilavetinden sonra yaptığı anlamlı duaya hep birlikte Amin diyerek bütün ölmüşlerimize ve şehitlerimize fatihalar hediye ettik. Dere Dernek başk. Sn Ahmet Ilgaz'ın coşkulu ve anlamlı konuşmasından sonra, sırasıyla Bozkır dernek ve vakıf başkanlarımız kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Bozkır şairlerimizden Sorkunlu Kemal Seyyahi kardeşimiz güzel bir Bozkır şiiri okuyarak ve Hacı Himmet Güzel abimiz hayat hikayesi anlatarak proğrama renk kattılar.

Sonrasında sn. Abdullah Güzeldülger beyefendi kendi ailesinden ve çocukluğundan özetler vererek bulunduğu ortamdan ayrı bir dünyası olan edebiyat tan ve şiirlerden bahseden konuşmalarından sonra aralarda kendi yazdığı şiirlerden yapılan sesli klip görüntülerini misafirlerimize izletti. Çok duygulu anlar yaşandı. Sonrasında hemşehrilere şiir kitapları hediye edildi, imzalandı. Hatıra fotoğrafları çekildi. Yöreyemize HAS DÜĞÜN PİLAVI ikram edildi ,yanında yufka ekmek,ayran, tatlı garnitürleride vardı.

Her zaman olduğu gibi Kuruçay'lı kardeşimiz Niyazi Şen yöresel ürünleri çıkış kapısında tezgah açarak TAHİN, pekmez, küflü peynir, tereyağı, termiye, bal vsr ürünleri hemşehrilerle buluşturdu.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Dere dernek yönetimine şükranlarımızı sunarız.Katılan 650 'yi aşkın misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürler ederiz.

Ayrıca her zaman yanımızda olan Zeytinburnu Haber'den Taylan Demirelli ve Murat Ergün'e teşekkürler.

Sırıstat Com İstanbul HABER : AliRızaÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.