Recent Comments

Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Hasan Adıgüzel atandı.



Bozkır Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı (SYDV) müdürlüğüne asaleten Hasan Adıgüzel atandı.
Bozkır'da Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında 5 yıldır görev yaptığını ifade eden Adıgüzel, vatandaşlara her zaman yardımcı olma gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Adıgüzel, "5 yıldır vakıfta görevimi sürdürüyorum. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak görev yaptığım kurumuma Mayıs ayından beri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak asaleten atandım.

İlçemizde vatandaşlarımıza her konuda personelimizle birlikte yardımcı olmak için gayret göstermeye devam edeceğim" dedi.

Bozkır Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel'in Özgeçmişi;
1982 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde doğdu. İlkokulu Yunus Emre ilkokulunda, Ortaokulu Zeki Özdemir ortaokulunda ve Lise tahsilini de Muhittin Güzelkılınç Lisesinde tamamladı. 2008 yılında Eskişehir Anadolu üniversitesinde iktisat fakültesi iktisat mezunu oldu.

2012 yıllında Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak göreve başladı. 2014 yılında Selçuk üniversitesinde Sosyoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2017 yılı Mayıs ayı itibari ile görev yaptığım kurumda  Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak atandı. Hasan Adıgüzel, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.