Recent Comments

Başkan Gün, Merkez ve Mahalle İmamlarını Ağırladı


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Şehir Buluşmaları kapsamında devam eden istişare toplantılarında bu hafta imamları ağırladı. Bozkır Konağında gerçekleştirilen istişare toplantısına, merkez ve mahalle imamlarının yanı sıra Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet de katıldı.

İstişare toplantılarının amacının bu gününü ve yarınını inşa ederken toplumun her kesimiyle istişareli çalışmalar ortaya çıkarmak olduğunu belirten Başkan Gün, "bu güne kadar yapılan toplantılarla hem şehir için fikir alışverişinde bulunduk hem de hemşehrilerimizin isteklerini ve sorunlarını dinledik. Bu sorunların ve isteklerin bir kısmını anında çözdük, bir kısmını da çözmeye devam ediyoruz. Bugün de mahallelerimizde görev yapan imamlarımızla, İlçe Müftümüz Seyit Böğet'in öncülüğünde bir araya geldik. İmamlarımız, mahallelerimizde kanaat önderidir. Toplumumuzu yönlendiren, öncülük eden, mahallelerimizin sorunları ve sıkıntılarıyla da ilgilenen hatırı sayılır insanlardır. Bu bağlamda imamlarımızla hem hasbihal ettik hem de mahallelerimizin sorunlarını istişare ettik. Aynı zamanda ilçemizde gerçekleştireceğimiz prestij projelerimizi anlattık. Katılımları için imamlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Müze projesi kabul edildi

Bozkır Konağının alt kısmında ve üst katının belirli bölgelerinde müze oluşturma çalışmalarının halen devam ettiğini sözlerine ekleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Tarihi Kentler Birliği ile birlikte hayata geçireceğimiz projemiz, Tarihi Kentler Birliği tarafından onaylandı ve çalışmalar resmen başladı. Yakın zamanda bina içerisinde düzenleme çalışmalarımız fiili olarak başlayacak. Müzemize hemşehrilerimizin de desteklerini bekliyoruz. Müzemize, Bozkır'ımızın adetini, geleneğini, kültürünü kısaca Bozkır'ımızı yansıtacak her türlü envanterlerin Belediyemize teslim edilmesi ve kayıt altına alınması için çalışmalarımızı da tamamladık. Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından kayıt altına alınan eserlerimiz, çalışmalarımız tamamlandıktan sonra burada isimleriyle birlikte sergilenecek. Şimdiden müzemize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diyerek konuşmalarını tamamladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.