Recent Comments

Bozkır'da Zeytin Dalına destek ve Şehitlerimiz ve Mehmetçik için yürüyüş yapıldı.



Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçede faaliyet gösteren Bozkır Lokman Hekim Lisesi tarafından organize edilen "Zeytin Dalı Hareketi Dayanışma Etkinlikleri" kapsamında Şehitler ve Mehmetçikler için halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

Haberin Videosu !!!

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Lokman Hekim Lisesi tarafından organize edilen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Hareketi Dayanışma Etkinlikleri" kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

Bozkır ilçe Jandarma Komutanlığı girişinden başlayan Zeytin Dalı Hareketi Dayanışma yürüyüşü, Bozkır Belediyesi Düğün Salonu bahçesine kadar devam ettirildi. Burada katılımcılara Mehmetçik yararına gerçekleştirilen kermeste yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Kermes sonrasında Bozkır Belediyesi Düğün salonunda Bozkır Lokman Hekim Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu, şiirler ve piyesler sergilendi.

Bozkır ilçe merkezinde gerçekleştirilen yürüyüşe Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Başkan Vekili Mustafa Candan, Bozkır Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Can, Bozkır Emniyet Amiri Ramazan Arlı, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran, Bozkır İyi Parti İlçe Başkanı Hasan Dağ, Kurum ve Kuruluşların amirleri ve çok sayıda öğrenci ve halk katıldı.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.