Recent Comments

SELÇUKLU ve AHIRLI’YA YENİ EĞİTİM BİNALARI


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Eğitime % 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Selçuklu ve Ahırlı ilçelerine yapılacak olan eğitim binalarının protokolleri, 13 Mart 2018 tarihinde Konya Valiliğinde imzalandı.
Mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı, Selçuklu ilçesi sınırlarında yer alan arsa üzerinde yapılacak 32 derslikli eğitim binasının, Hayırsever ÖNTUR Turizm Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredileceği bildirildi.

Konya Valiliği ve Hayırseverler Ahırlı Belediye Başkanlığı, Mehmet Çelik, Mevlüt Aydın ve Ramazan Deresal arasında imzalanan protokol kapsamında da mülkiyeti Ahırlı Belediyesine ait olan arsa üzerinde yapılacak 8 derslikli eğitim binasının, anahtar teslimi yapılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredileceği ifade edildi.

Her iki protokol de Konya Valisi Yakup Canbolat, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Hayırseverler Ömer Güler, Mehmet Çelik, Mevlüt Aydın ve Ramazan Derasal katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.