Recent Comments

Bozkır Fakülteye Kavuşuyor, Vekilimiz Altunyaldız Müjdeyi verdi.

Geçtiğimiz aylarda sitemizde de yapılan haberlerle gündeme gelen ilçemiz Bozkır'a fakulte kazandırılmasında mutlu haberi Millet Vekilimiz Ziya Altunyaldız verdi. 
2018-2019 döneminde  Sağlık bilimleri Fakültesi öğrenci alımına başlıyor. 


Bozkırlı hemşehrilerimiz bildiğiniz üzere uzun zamandır Bozkırlılar vakfımızın bina tahsisi üzerine Sağlık bilimleri fakültemizin açılması hususunda Selçuk Üniversitesi senatosunun onayından sonra YÖK aşamasında yoğun bir siyasi ve akademik çalışma sürecini takip ettik. 

Kimileri özellikle kanaat önderlerinin fakülte hayal dediği kimilerinin Bozkırımıza verilmez dediği kimilerinin olumsuz tutumlarda bulunduğu bir süreç yaşadık kulaktan dolma bilgilerle tartışıldı konuşuldu. Ama vekilimiz Ziya Altunyaldız bey'in garantörlüğünde yürekten inanan heyecanla bekleyen insanlarda az değildi sonuç olarak bugün açıklanan ve 2018-2019 yılında öğrenci alımı yapacak olan Odiometri ve Acil yardım ve Afet Yönetimi bölümleri öğrenci alımının yapılacak olması tüm Bozkırlı hemşehrilerimize bayram havası yaşattı. 

Son 3 ay içinde Doğal gaz ve Sağlık bilimleri Fakültesi müjdesi Bozkırımız için tarifsiz bir sevince sebep oldu.Bu güzel haberleri ve emekleri için başta vekilimiz Ziya Altunyaldız a YÖK başkanımız Yekta Seraç a ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin'e bu süreçte emeği geçen akademik ve siyasi kadrolara Özellikle Bozkırlılar Vakfına tüm Bozkırlılar adına teşekkürü bir borç bilir saygılarımızı sunarız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.