Recent Comments

‘Durmayacağız, yıkılmayacağız, yolumuza devam edeceğiz’


Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz: 24 Haziran seçim çalışmaları için Bozkır'a gelen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, gazetemiz Bozkır Postasını beraberindeki partililerle birlikte ziyaret etti. Milletvekili adayı Yılmaz: "24 Haziran seçimleri ülkemizde yapılan tüm seçimlerden daha önemlidir. Türkiye'ye karşı yapılan tüm saldırılara karşı, durmayacağız, yıkılmayacağız, yolumuza devam edeceğiz" dedi.
24 Haziran seçim çalışmaları için ilçemize gelen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret etti. Milletvekili adayı Yılmaz gazetemizde yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "AK Parti'ye yönelik her gittiğimiz yerde vatandaşların büyük bir teveccühünün olduğunu görüyoruz. Bugün Bozkır'da Ak Parti'ye yönelik halkımızda yoğun teveccüh olduğunu da gördük. Bozkırlı hemşerilerimiz; Vatanımız Milletimiz için Milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan neredeyse bizler oradayız. Biz Bozkırlılar olarak onun bunun hatırına kimseye oy vermeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız için şimdiye kadar olan her seçimlerde oyumuzu Ak Parti'ye verdik. Yine Recep Tayyip Erdoğan için oylarımız Ak Parti'ye diyorlar" diyen Milletvekili adayı M. Akif Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Şu ana kadarki seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerimizdeki izlenimlerimizde, vatandaşımızın büyük bir teveccühü aynı Bozkır'daki vatandaşlarımızın dediği gibidir. Gerçekten seçimin önemini vatandaşlarımız bizden daha iyi anlamış bir durumda. Onların teveccühü bizleri son derece mutlu ediyor. Bu sürecin bundan sonra daha güzel olacağına inanıyorum. 2002 yılından bu yana milletin teveccühüyle tek başına iktidar olan AK Parti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetleri ülkemize kazandırarak milletimizin hizmetine sunmuştur. Ama diğer partilerin adaylarının söylemlerine bakıyoruz, yapılan bunca güzel hizmetleri içlerine sindirememiş olacaklar ki kimisi, durdurmaktan, kimisi de yıkmaktan bahsetmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ülkemizi 2023 hedefine ulaştırmanın gayreti içerisindeyken diğer adaylarda Türkiye'yi eski günlerine döndürmenin çabası içerisindedir. Ama inanıyorum ki milletimiz bunlara asla fırsat vermeyeceklerdir. Halkımız gereken en güzel cevabı sandıkta verecektir. Milletimizin oluruyla Türkiye 24 Haziran'dan sonra yeni bir sistemle yönetilecek ve belirlediği hedeflere bütün engellemelere rağmen emin adımlarla hızla ilerleyecektir. Şimdi vakit Türkiye vaktidir. Şimdi vakit milletimizin onayıyla şaha kalkma vaktidir" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.