Recent Comments

Konya'nın bu mahallelerindeki herkes oyunu Erdoğan'a verdi!

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Konya'nın 5 mahallesindeki tüm seçmenler oyunu Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandı.

Konya'nın Selçuklu İlçesi'ne bağlı Karaömerler Mahallesi'nde geçerli oy kullanan 160 seçmen, Çumra İlçesi'ne bağlı Alıssa Mahallesi'nde oy kullanan 136 seçmen, Meram İlçesi'ne bağlı Boyalı Mahallesi'nde geçerli oy kullanan 82 seçmen, Seydişehir İlçesi'ne bağlı Ufacık Mahallesi'nde geçerli oy kullanan 30 seçmen ve Bozkır İlçesi'ne bağlı Hacıyunuslar Mahallesi'nde oy kullanan 23 seçmen oylarını Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandı.

Bu mahallelerde diğer Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek'e oy çıkmadı.

BİNİN ÜZERİNDE SEÇMENİN BULUNDUĞU MAHALLELERDEN TAM DESTEK

Meram İlçesi'ne bağlı Sefaköy Mahallesi'ndeki 5 sandıkta 1476 seçmen geçerli oy kullandı. Bu oyların 1464 tanesi Recep Tayyip Erdoğan'a giderken sadece 6 oy Temel Karamollaoğlu'na, 3 oy Muharrem İnce'ye ve 3 oy da Meral Akşener'e kullanıldı. Erdoğan, bu mahalledeki oyların yüzde 99,19'una sahip oldu. Yine Meram İlçesi'ne bağlı Karadiğin Mahallesi'ndeki 4 sandıkta 1172 seçmen geçerli oy kullandı. Bu oyların da 1161 tanesi Recep Tayyip Erdoğan lehine kullanılırken, 4'ü Muharrem İnce'ye, 4'ü Meral Akşener'e, 2'si Selahattin Demirtaş'a ve 1'i de Temel Karamollaoğlu lehine kullanıldı. Erdoğan, Karadiğin'deki oyların yüzde 99,06'sını elde etti. Bu mahallelerin haricinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akören'e bağlı Çatören Mahallesi'nde, Meram'a bağlı Yatağan Mahallesi'nde, Güneysınır'a bağlı Örenboyalı Mahallesi'nde, Bozkır'a bağlı Yeniköy Mahallesi'nde ve Karatay'a bağlı Acıdort Mahallesi'nde yüzde 99'un üzerinde başarı yakaladı.

Ayrıca Konya'nın 31 ilçesinde bulunan tam 240 mahellede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 90'ın üzerinde oy çıktı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.