Recent Comments

Mahalle Yollarında Standart Yükseliyor


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası mahalle yolu ağını 3 bin 600 kilometreye çıkardı. Yılsonuna kadar tamamlanmış mahalle yolunu 2 bin 700 kilometreye ulaştırmayı hedefleyen Büyükşehir, Selçuklu İlçesi Tepekent Mahallesi ile Derbent Yolu arasındaki 4 kilometrelik yolu da tamamlayarak hizmete açtı.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası 31 ilçedeki mahalle yollarında standardı yükseltmek için aralıksız çalışıyor.

Büyükşehir, bu kapsamda Selçuklu İlçesi Tepekent Mahallesi ile Derbent Yolu arasındaki mahalle yolunu tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin geleceğinin daha güzel olması için çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda bütün ilçelerde prestij cadde çalışmalarının yanında mahalle yolları yapımına da devam ettiklerini ifade etti.

Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Büyükşehir'in mahalle yolu ağının 3 bin 600 kilometre olduğunu kaydeden Altay, "Bu yılın sonunda tamamlanmış mahalle yolu ağını 2 bin 700 kilometreye ulaştırmayı hedefliyoruz. Böylece mahalleleri ilçeler ve diğer mahallelerle daha kaliteli yollarla birbirine bağlıyoruz. Selçuklu İlçesine bağlı Tepekent Mahallemizi Derbent Yoluna bağlayan 4 kilometre uzunluğa sahip yolumuz da bu kapsamda tamamlandı. 8 metre genişliğindeki yolumuzun Tepekentli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.