Recent Comments

Bozkır MYO'nun akademik yılı açılışını Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin Yaptı

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde Bozkır Meslek Yüksekokulunda açılan 4 yıllık Acil Yardım ve Afet Yönetimi ve Odyoloji bölümlerinin açılış dersini Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız gerçekleştirdi.

İlk dersin sunumundan önce konuşan Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, "yeni açılan bölümlerin Bozkır'a hayırlı olmasını diliyorum. Bozkır, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük değişim ve gelişime şahit oluyor. Konya'mızın ve Bozkır'ımızın eğitim alanında daha da gelişmesi için Rektör hocamızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Yüksekokulun konferans salonunda öğrencilere "İnsanoğlunun Yeryüzündeki Bilgi Kaynakları" isimli açılış dersini veren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, daha sonra Bozkır MYO tarafında geçtiğimiz yıl yapılan Afrin şehitlerimiz anısına dikilen fidanlığı ziyaret ettiler. Afrin şehitleri anısına dikilen fidanlıkta yapılan duanın ardından MYO kapalı spor salonunda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Altunyaldız ve Rektör Şahin, daha sonra Bozkır Kaşık Ekibinin halk oyunları gösterisini izledi.
Türkiye'de yılın ahisi seçilen Osman Kalay'ı işyerinde ziyaret eden Milletvekili Altunyaldız ve Rektör Şahin, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Bozkır Şehir Konağında incelemelerde bulundular. Daha sonra tarihi Bozkır Konağında Ak parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Dönmez ve Selçuk Üniversitesinde görev alan yetkililer istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İstişare toplantısının akabinde Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Altunyadız, burada yapmış olduğu açıklamasında Bozkır'ın doğalgaza kavuşması, Bozkırlıların bu konforla tanışmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şu anda 9 km bir hat döşenmiş durumda. Kasım ayının ikinci haftasında hatlara gaz verilmeye başlayacak, kasım ayının sonunda ise doğalgaz 519 konutta kullanıma hazır hale gelmiş olacak. Kademeli olarak gelecek yıllarda da doğalgaz konforuna tüm Bozkır kavuşacak" diye konuştu.
Doğalgaz ile bu yıl içerisinde tanışacak olan 519 konutun site yöneticileri ve hane sahipleriyle toplantı gerçekleştireceklerini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "doğalgazın evlere temini aşamasında binalardaki doğalgaz sistemlerinin hızlı bir şekilde oluşturulması için 519 konutun site yöneticileri ve hane sakinleriyle birlikte hafta içerisinde istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Ayrıca buradan da tüm hemşehrilerimize sesleniyorum. Burada yetkili firmaların doğalgaz tesisatı döşemesi, kombi imalatı ve satışı için buraya yatırım yapmasını istiyoruz. Doğalgazın ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.