Recent Comments

Yalıhüyük Gölcük yaylası yolunda dehşet: Köpeklerin ayaklarını bağlayıp yol kenarına bıraktılar.

Konya'nın Bozkır ilçesini Antalya'ya bağlayan yol üzerinde yürüyüş yapan doğaseverler gördükleri manzara karşında dehşete düştü.

Bozkır -Antalya yolunda dehşet:  Köpeklerin ayaklarnı bağlayıp yol kenarına  bıraktılar.
Reklam

Alınan bilgiye  göre Seydişehir'den sabah saatlerinde  Bozkır Antalya yolunun gölcük yaylası mevkisinde  haftalık  yürüyüş  yapmak için  gelen dört kişilik doğasever   1.5 metreyi bulan yolun kenarı kan izleri gördü.

Ne olup bittiğini merak eden doğaseverler yaklaşınca bir köpeğin ayakları bağlanmış olarak yol kenarına atıldığını fark edince  daha yakından olay  yerine   yaklaşarak ellerinde ki sopalar   yol kenarındaki metrelerce kar yığıntılarının altında başka köpeklerinde olduğunu görünce dehşete düştü.

 Doğaseverler kim veya kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen 7 adet köpeğin ayakları bağlanmış olarak bölgeye atıldığını görünce dehşete kapıldı.

 Doğaseverlerden Cemil Türkan AA Muhabirine  yaptığı açıklamada  Bozkır Antalya  yolunda Dört arkadaş  yürüyüş yapmak için bölgeden   geçerken  tesadüfen    köpeklerin öldürülerek yol kenarına  bırakıldığını gördük.Büyük  ihtimalle  dün yapmışlar.Bizlerde   bu olayın fotoğrafını çekere  bu dehşeti Cümle aleme  göstermek istedik."dedi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.