Recent Comments

Bozkır Demirasaf Mahallesi Muhtar adayı Dinç planlarını anlattı.

Bozkır Demirasaf Mahallesi Muhtar adayı Dinç planlarını anlattı.

Seçime bir gün kala Sırıstat Haber Merkezi olarak muhtarlarımızın ietmiş olduğu bildilerilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 
Son olarak Bozkır Demirasaf Mahallesi mutar adayı Mustafa Dinç göndermiş olduğu mesajında "Çok değerli, Demirasaf mahallesi sakinleri iki yılı aşkın süredir mücadele ettiğim, gayretlerimi sürdürdüğüm muhtarlık çalışmalarımın sonuna geldim. Bu süreçte kimsenin kalbini kırmamaya ve dürüstlükten yana olmaya gayret gösterdim Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle bu kutlu görevi bana layık görürseniz, hiçbir şekilde şahıs ayırımı yapmadan hizmet edeceğime, mahallemin sakinleri ile devletin yetkili makamları arasında en sağlam köprü vazifesi göreceğime, her anlamda tertemiz ve yaşanılabilir, herkesin yüzünün güldüğü bir Demirasaf mahallesi için bütün gayretimle çalışacağıma, önce Allah sonra siz değerli mahallem sakinlerine söz veriyorum.
7/24 arayabileceğiniz, kardeşiniz Mustafa Dinç olarak saygı ve selamlarımı iletir desteğinizi beklerim. Allah yardımcımız olsun hayırlısı olsun. Selametle kalın. gsm.0 535 559 92 25" dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.