Recent Comments

SAĞLIKTA ŞİDDETE, TÜM TOPLUMUN, DUR DEME VAKTİ GELMİŞTİR

Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'nde hasta yakınının saldırısına uğrayan ve alın bölgesine dikiş atılan Hemşire Tuğba Yılmaz'a yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor; artık bu olaylara sadece sağlık camiasının ve adli mercilerin değil tüm toplumun tepki göstermesini bekliyor ve ümit ediyoruz. Gün geçtikçe sayısı artan ve maalesef artık haber değeri bile taşımaz hale gelen sağlık personeline şiddet olaylarına karşı bir an evvel önlem alınmaz ise bu durumun toplumun her kesiminde olumsuz yansımalarının olacağı aşikârdır. Bu ve benzeri olayların sadece adli boyuta taşınmasının kalıcı bir çözüm oluşturmayacağı, sadece sağlık camiası değil tüm toplumun bu tarz olaylara hep beraber cephe alması gerektiği kanaatindeyiz. Toplumun kendisine hizmet etmeye çalışan kişilere karşı uygulanan şiddet olaylarında tepkisiz kalmasının zamanla sağlık camiası ve vatandaş arasında bir cepheleşmeye yol açması kaçınılmaz olacaktır. 

Sağlık camiası olarak tek gayemiz tüm vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti vermeye çalışmaktır. Bu noktada tek beklentimiz ise toplumu karşımızda değil yanımızda görmektir.   


Sağlıkçılar olarak sorunların geri dönüşümsüz noktaya gelmeden önce artık TÜM TOPLUMUN sağlıkta şiddete şiddetle "HAYIR" demesini bekliyoruz.

BOZKIR DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.