Recent Comments

Hacılar İlkokulu öğrencilerinden ilçe ziyareti

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçeye bağlı Hacılar Mahallesi, Hacılar İlkokulu öğrencileri ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.


Bozkır Hacılar İlkokulunu gerçekleştirmiş olduğu "İlçemi Tanıyorum" etkinliği kapsamında İlkokul öğrencilerinin ilçeyi tanıması amacıyla ilçe genelinde bir takım etkinliklere katılındı.

Etkinlik hakkında bilgilendirmelerde bulunan okul Müdürü Bayram Kırmızıgül "İlçemize bağlı Hacılar Mahallesi İlkokulu olarak öğrencilerimizin ilçemiz Bozkır'ı tanıması için "İlçemi Tanıyorum" etkinliği gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencilerinden bir gurup tarafından gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Sabah saatlerinde ilçemize gelerek öğrencilerimizle kahvaltı yaparak başladık.

İlçe merkezinde ilçenin tanınması için yapılan gezimiz sonrasında, Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi ve ziyaret sonrasında öğrencilerimizin oyun parkında eğlenmesi sağlandık.

Etkinlikler sonrasında ilçede gerçekleştirilen kermeslere katılarak öğrencilerimizin hem ilçeyi tanıması hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerini sağladık" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.