Recent Comments

Bozkır’da öğretmenlere Stem, Robotik Kodlama 3D yazıcı ve tasarım beceri semineri verildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen seminerde ilçede görev yapan öğretmenlere Stem, Robotik Kodlama 3D yazıcı ve tasarım beceri konularında seminer verildi.
Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı Öğretmenlerin 2019 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı kapsamında Bozkır ilçesinde çeşitli konularda verilen seminerlerle eğitimler devam ettiriliyor.
Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen "Tasarım Beceri Atölyeleri Bilgilendirme" seminerine konuşmacı olarak Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Ömer Özcan ve Bozkır Söğüt İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ali Kaya katıldı.

Seminerde öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyon Belgesi çerçevesinde açılması planlanan Tasarım Beceri Atölyeleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Seminerde kendisi de ilçe öğretmenlerinden olan Söğüt İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ali Kaya'nın kendi imkânları ile yaptığı 3D yazıcı tanıtılarak, örnek uygulamalar yapıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.