Recent Comments

İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç'tan veda mesajı

İlçemiz'de 5 yıldır Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Cengiz Koç tayinin çıkması dolayısıyla veda mesajı yayınladı.

Müdür Koç yayınladığı mesajında "5 yıldır severek yürüttüğüm Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden muhterem babamın rahatsızlığı nedeniyle ayrılıyorum. Bundan sonraki görevim Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü olacak.

Göreve geldiğim günden bugüne kadar mesai kavramı gözetmeksizin, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamların hizmet makamı olduğu bilinciyle kapımızı ve gönlümüzü bütün Bozkır halkına açma gayreti içerisinde olduk.

Her veda bir başlangıçtır aslında. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır.

Çalışmalarımızda hep yanımızda olan ve bizden desteğini hiç esirgemeyen İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Müdürümüze yeni görev yerinde de başarılar dileriz. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.