Recent Comments

Konyalı siyasetçiler mitili İstanbul'a attı

AK Parti ve MHP Konya Teşkilatları, Pazar günü yapılacak seçimler için İstanbul'a mitili (minder) attılar. Konya derneklerine yakın markaj uygulayan siyasiler; Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için destek istiyor

İSTANBUL'DA KAMP KURULDU

İstanbul'da 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan yenileme seçimi için geri sayım sürerken, nefesler tutulmuş durumda. Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışı için tüm partilerin yoğun mesaisi var. Türkiye'nin gözünü çevirdiği seçimler için Konyalı siyasetçiler de MHP lideri Bahçeli'nin deyişiyle mitili (minder) İstanbul'a atmış durumdalar.
HEMŞEHRİ HAREKATI YAPILIYOR

Bayram sonrasında soluğu İstanbul'da alan AK Parti heyetinden sonra MHP heyeti de hafta sonunda İstanbul çıkarması yaptı. Her iki partinin genel başkan yardımcıları, milletvekili, belediye başkanı ve teşkilat mensupları; çalışmalarını seçim stratejisinin en önemli ayaklarından biri olan "hemşehrilik" üzerinden yürütüyor. Konya derneklerini ziyaret eden siyasetçiler; Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için destek istiyor.

ÇİÇEK: "YILDIRIM REKORA İMZA ATACAK"

MHP İl Başkanı Murat Çiçek Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için İstanbul'da yürüttükleri çalışmaları PUSULA'ya değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, kadın kolları ve il teşkilatlarının yoğun bir faaliyet içerisinde olduğunu belirten Başkan Çiçek, Binali Yıldırım'ın İstanbul'da fark atacağını gözlemlediklerini kaydetti. Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun belirli kesimler tarafından parlatıldığını ifade eden Çiçek, İstanbul halkının da bunu gözlemleyerek doğru yolu tercih etme noktasında kararlı olduklarını dile getirdi.
Başkan Çiçek, konu ile ilgili şu değerlendirmede bulundu;  İstanbul'daki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bende bu hafta içerisinde tekrar İstanbul'a giderek ekibimle birlikte Cumhur İttifakı adayımız Sayın Binali Bey için çalışmalarımızı yürüteceğim. Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kalaycı ile birlikte Konyalı derneklerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk ve kendilerinden destek istedik. Sahada gözlemlediğimiz kadarıyla Ekrem İmamoğlu'na oy veren vatandaşlar pişman. Kendisinin gerçek yüzü ortaya çıktı. Arkasında kimlerin olduğu, kimler tarafında parlatılmak istendiği bariz bir şekilde belli oldu. Ben Binali Yıldırım'ın İstanbul'da rekor bir oyla seçileceği kanaatindeyim."

KONYA'DAN 17 AVUKAT GÖREVLENDİRİLDİ

MHP Konya İl Başkanlığına mensup 17 avukatın seçim günü İstanbul'da hazır bekleyeceğini kaydeden Başkan Çiçek, " Konya'dan teşkilattaki avukat arkadaşlarda görevlendirme yaptık. Seçim günü ve seçimden sonraki süreçte hazır bekleyecekler. Sandıkların korunması ve itirazı noktasında arkadaşlarımızla konunun takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Pusula Haber  Ayşegül Ertul


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.