Recent Comments

Başkan Saygı, Esnafın sorunlarını istişare etti.

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, anıt meydanı etrafındaki esnaflarla istişare toplantısı düzenledi. Esnaflarla bir araya gelen Başkan Saygı, esnafların soranlarını ve isteklerini dinledi.

Anıt meydanı etrafında yer alan esnaflarla bir araya gelen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, esnafların Bozkır'ın can damarı, ilçeye en çok ekonomik girdi sağlayan kişiler olduğunu söyledi. Esnafların sorunları ve önerilerini de dinleyen başkan Saygı, Anıt meydanı etrafını meşhur pazarın kurulduğu Cuma gününde canlandırmayı istediklerini söyleyerek yapılacak tüm çalışmaları halkın tamamıyla istişare etmeye çalışacaklarını belirtti.
İlçemizi Birlikte Yönetiyoruz

İlçede istişare mekanizmasını sorunsuz olarak yürüteceklerini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, halk meclisi toplantılarının yakın zamanda başlayacağını, gencinden yaşlısına, memurundan işçisine, ev hanımlarından esnaflarına, gurbetçisinden misafirine varana kadar ayrı ayrı ilçede yaşayan herkesle yapacakları çalışmaları paylaşacaklarını ve onların önerilerini dinleyeceklerini belirtti. Bozkırlı olan herkesi Bozkır'a hizmet gayesinde birleştirip gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayan bir ilçe olacaklarını da ifade eden Başkan Saygı, "31 mart seçimlerinden önce 28 bin Bozkırlıya değil 250 bin Bozkırlıya belediye başkanı olacağız demiştik. 250 bin Bozkırlı hemşehrimizin birliği ve beraberliği bizlere güç veriyor, bizi teşvik ediyor. Bu bilinçle ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken tüm halkımızın önerilerini ve düşüncelerini almak istiyoruz. Bu bağlamda bugün esnaflarımızla birlikteyiz ve beraberlik anlamında güzel, verimli bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.