Recent Comments

BOZKIRLILAR, TEMELİ GÖNÜL BİRLİĞİNE DAYANAN BÜYÜK BİR AİLEDİR

İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların piknikte bir araya geldiği etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkırlıların birliğinin ve beraberliğini pekiştirilmesi adına yapılan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, dünyanın neresinde olursa olsun tüm Konyalıların iletişim kuracağı bir platform için hazırlık içerisinde olduklarını söyledi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İstanbul'da Bozkırlılar Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu piknik şöleninde Bozkırlılarla bir araya gelerek, Bozkırlıların, temeli gönül birliğine dayanan büyük bir aile olduğunu söyledi. 

İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların bir araya gelerek hasret giderdiği piknik şöleninde konuşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkırlıların birliği ve beraberliğinin her kesim tarafından parmakla gösterildiğini vurgulayarak, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi. Başkan Saygı, "Bozkırlı hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına bugün düzenlenen etkinlikte emeği geçen başta Dernek Başkanımız Mustafa Göksu kardeşimiz olmak üzere yönetim kuruluna ve Bozkırlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberliğimizi dünyaya tekrar gösterdiğimiz etkinlikte bir araya gelen hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. 
Bozkırlıları temsil ettikleri her platformda Bozkırlıların birlik ve beraberlikleri kendilerine güç verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Saygı, "31 mart yerel seçimlerinden sonra ilçemiz için yeni bir döneme girdik. Sizlerden aldığımız güçle, azimle, gayretle, hep birlikte el ele gönül gönüle bu dönemde yerel seçimlerde verdiğimiz 32 sözü gerçekleştirmenin yanında eğitimde, sağlıkta, sosyal alanda, kültürel alanda kısacası her alanda ilçemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi. 

Ramazan bayramında Bozkır'a gelen gurbetçilerle birlikte gönül gönüle birlikte güzel bir bayram geçirdiklerini ifade eden Başkan Saygı, gurbetçi Bozkırlıları kurban bayramında da Bozkır'a davet ederek hep birlikte güzel bir bayram geçirmeye etti. Başkan Saygı, "Ramazan bayramında tüm gurbetçi hemşehrilerimizi Bozkır'a davet etmiştim. Bayramda uzaktan veya yakından Bozkır'a gelen onbinlerce hemşehrimizle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram geçirdik. Önümüzdeki kurban bayramında da tüm hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram geçirmek için Bozkır'a davet ediyorum. İyi ki biriz, iyi ki beraberiz, iyi ki Bozkırlıyız. " diye konuştu. 
Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, yapmış olduğu konuşmasında Bozkırlıların birlik ve beraberlik içerisinde olmalarına dikkat çekerek yapmış olduğu konuşmasında etkinlikte bir araya gelen Bozkırlıların birlik ve beraberliğinden dolayı Bozkırlı olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.